Velký horoskop kariéry a peněz na červen 2022: Raky zaskočí nečekané výdaje, Ryby čeká nová pracovní příležitost

Velký horoskop kariéry a peněz na červen 2022: Raky zaskočí nečekané výdaje, Ryby čeká nová pracovní příležitost
Zdroj: Freepik

Co vás čeká v červnu 2022 v práci a finanční oblasti? Podívejte se, kdo se může těšit na povýšení, kdo stabilizuje svůj bankovní účet a kdo tento měsíc úplně pohoří.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 06. 2022 06:00

Naše psychické nastavení často určuje míru efektivity, kterou jsme schopni při pracovní náplni vynaložit. Peníze pak ovlivňují naši psychickou stabilitu a pocit jistoty. Kdo bude tento měsíc řešit problémy, a kdo naopak v práci zazáří?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Po pracovní stránce se dostáváte přesně tam, kde jste celý čas toužili být. Neváhejte a přijímejte, co vám život nabízí. Možná se teď trochu bojíte, váháte, zda to zvládnete. Ale zanedlouho se ukáže, že je vše tak, jak má být. Červen využijte k růstu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Čeká vás nová pracovní příležitost! Dlouho jste doufali, že se něco takového objeví a když se to stalo, tak se bojíte. To je ale naprosto normální reakce na novou situaci. Už v půli měsíce se vše srovná a využijete svou šanci naplno.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud vám nadřízený v červnu zadá společný projekt s kolegy, určitě se na jeho vedení jen tak neshodnete. Vinu na tom má hlavně skrytá rivalita, která vás úplně pohltila. Pokud se budou rozdávat odměny, raději pomlčte o jejich výši.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud už na první pohled z pracovní nabídky cítíte, že je něco špatně, dost často to tak skutečně je. Dejte na svou intuici a zejména v červnu nedělejte nic, o čem byste nebyli zcela přesvědčení. Někdy zapomínáme naslouchat sami sobě.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Touha vydělat peníze bude plynout hlavně z potřeby zabezpečit rodinu a vzít ji v létě na pěknou dovolenou. Pokud se ale nenaučíte, jak nějakou tu korunu uspořit, budete opakovaně končit každý měsíc s nulou.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Neutrácejte za hlouposti, které teď ani nepotřebujete. Na konci měsíce by vám peníze chyběly! Vypadá to totiž, že v červnu musíte počítat s nečekanými výdaji, které vás překvapí hlavně poslední týden v měsíci.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Výše mzdy, které jste celou dobu chtěli dosáhnout, k vám přichází právě teď. Vesmír přeje těm, kteří jsou ochotní vzdát se na chvíli svého pohodlí a dřít na svých snech. Potom přichází příliv hojnosti a blahobytu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nenechávejte si pracovní povinnosti na poslední chvíli, hořce byste litovali promarněného měsíce. Lenošení je skvělá věc, ale peníze, které nevyděláte teď, se vám během léta už vydělat nepodaří.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Rodina vás naučí vydělávat dostatek peněz. A ne proto, že je pro ni potřebujete, ale proto, že si svého času vážíte daleko více a nechcete ho věnovat jen práci. Během června budete schopni se ocenit mnohem víc, než je u vás zvykem.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nezapomínejte během června na psychohygienu, která vám pomůže i k větší efektivitě práce. Kupte si vysněnou knihu, meditujte nebo se jen čas od času zaposlouchejte do hudby. Nejvytíženější zaměstnanec ještě nemusí být ten nejlepší.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Partner vás zaskočí svým výdělkem, který momentálně vysoce převyšuje ten váš. To vás staví do tíživé situace, ve které se musíte vypořádat s pocitem méněcennosti. Už byste se však mohli naučit, že společně jste silnější.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Neperte se s tím, co už ve skrytu duše dávno víte. Udělejte ten odvážný krok, přestaňte si myslet, že si to nezasloužíte. Vesmír vám umí dát cokoliv, pokud jste skutečně připraveni to přijmout. Pracujte na svém sebevědomí a přijde i kariérní postup.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články