Vilma (45): Ze zoufalství jsem požádala o pomoc karty, kupodivu mi zachránily manželství

Vilma (45): Ze zoufalství jsem požádala o pomoc karty, kupodivu mi zachránily manželství
Zdroj: Pixabay

Vilma tušila, že její manžel Karel má milenku. O rozvod nestála, ale ani mu to nechtěla tolerovat. Na radu své kamarádky se vydala ke kartářce. Sama byla mile překvapená, jak skvěle jí karty pomohly. Dnes je všechno tak, jak má být.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 04. 2022 15:00

Když je člověk zoufalý, dělá zoufalé činy. Měla jsem podezření, že manžel má milenku. Bohužel, nebyla jsem schopna situaci vyřešit s klidnou hlavou. Známá mi poradila, abych se zkusila obrátit na kartářku. Ač nerada, udělala jsem to. Dnes toho nelituji. Karty mi zachránily manželství.

Kamarádka mi poradila návštěvu kartářky

Před třemi lety se moje manželství s Karlem (46) ocitlo nad propastí. Měli jsme krizi, ve které jsme si zcela přestali rozumět. Zatímco já si utíkala poplakávat ke kamarádkám, Karel to řešil jinak. Podle všeho si našel milenku. Byla jsem tím zcela rozhozená a nevěděla, jak mám situaci řešit. „Když na něj uhodím a řeknu, že to vím, riskuji, že k ní odejde," zoufala jsem si kamarádce Věrce. „Když nic neřeknu, bude si myslet, že mu to projde," dodala jsem a hledala nějakou radu.

„To, co ti teď navrhnu, bude znít trochu šíleně, ale vyslechni mě," řekla Věrka. „Mě takto v jedné nelehké životní situaci pomohla kartářka. Díky kartám jsem věděla, co mám udělat a situace se nakonec vyřešila s dobrým koncem," přiznala se. „Zajdi se poradit ke kartářce," zněla její rada. „Myslíš? Není to zoufalé?" měla jsem pochyby.

Věrka mi dala vizitku jedné kartářky. Neměla jsem v plánu ozvat se jí, ale nakonec na to došlo. Situace doma eskalovala a já si nevěděla rady. Říkala jsem si, že nemám co ztratit. „Než cokoliv podniknu, zajdu k té kartářce," zavolala jsem Věrce, pevně rozhodnutá to udělat. Ta mi popřála štěstí.

Karty potvrdily manželovu nevěru

Čekala jsem ženu v šátku s prstenem na každém prstě, ale to jsem se spletla. Přivítala mě žena o něco málo starší, než jsem já. Byla vlídná a já se u ní cítila dobře. Vylíčila jsem jí svůj problém. „Karty nám poradí, nebojte se nic," řekla vlídně a dodávala mi odvahy. „Máte pravdu, karty říkají, že váš manžel má skutečně milenku," začala zhurta.

„Není to ale čistá láska. Jsou tam jisté sympatie, ale teď hodně záleží na vás," a poodkryla další kartu. „Pokud vydržíte a budete trpělivá, ještě se k vám rád vrátí," pokračovala kartářka. „Já vám ale trochu pomůžu," usmála se na mě. „Uděláme rituál, který donutí vašeho manžela k prozření. Jen nesmíte udělat žádnou chybu," varovala mě a řekla, abych manželovi nic neříkala.

Na další schůzku jsem musela přinést Karlův vlas. Kartářka nad malým plamínkem pronesla jakousi mantru. Vypadalo to trochu komicky, ale nechtěla jsem to zesměšňovat. „A co bude dál?" zajímalo mě. „Dejte tomu čas. Chovejte se normálně a uvidíte sama, že manželovy tajné odchody přestanou," dodala záhadně a to mi muselo stačit.

Karty mi zachránily manželství

Prvních 14 dní od rituálu se žádné změny neděly. Až ten další týden jsem si všimla, že manžel se už neschovává s mobilem na toaletě. Najednou se vracel z práce rovnou domů a někdy dokonce s květinou v ruce. Po měsíci mě pozval na romantickou večeři, což neudělal několik let. Nestačila jsem se divit.

Do dvou měsíců mi bylo jasné, že poměr ukončil. Na patnácté výročí svatby mě pozval do Španělska, kde mi vyznal lásku. „Vím, že jsem se poslední dobou nechoval tak, jak by manžel měl. Děkuji, že jsi to vydržela a zůstala se mnou," pronesl vážně a já se musela uvnitř usmát. Vážně jsem si nemyslela, že by mi mohly pomoci karty. Pro Karla už jsem zase tou jedinou ženou.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články