Kamila (38): Manžel zplodil s milenkou dítě. To ale není ten největší šok, který musím ustát

Kamila (38): Manžel zplodil s milenkou dítě. To ale není ten největší šok, který musím ustát
Zdroj: Freepik

Když se Kamila dozvěděla, že jí manžel zahnul, byla ochotná mu odpustit. Jenže záhy se ukázalo, že má s milenkou dítě. A co víc, čerstvá maminka za Kamilou přišla s velmi netradiční prosbou.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 12. 2021 13:00

Každý děláme chyby. Ne každý však za ně dokáže nést následky, případně se z nich poučit. Můj manžel Venda (40) udělal trochu větší chybu než to, že nevynesl koš s odpadky. Podvedl mě a teď to na něj prasklo. Žádá mě o odpuštění, které dostane. Je tu ale ještě jedna věc.

Manžel se v opilosti vyspal s kolegyní

Stalo se to na jednom bujarém večírku u něj ve firmě. Tehdy jsem měla jít také, ale skolila mě angína. Venda se tam tedy vydal sám. Dopředu mi oznamoval, že bude spát na hotelu jako všichni ostatní. Vůbec mě nenapadlo, že se mám bát, co tam bude dělat. Jo, rád se napije, ale nikdy ne tak, aby nad sebou ztratil kontrolu.

Tenkrát to prý ale přehnal. Opil se a nakonec se vyspal s holkou z jiné divize. Oba se rozhodli o této události pomlčet. Možná bych se to ani nedozvěděla, kdyby Vendova mladičká milenka Lenka neotěhotněla. To, že s ním čeká dítě, mu vůbec neřekla. Neměl šanci to zjistit, protože se v práci nepotkávali.

Kontaktovala ho teprve nedávno. Přiznala mu, že má dítě. Venda jí nejdříve nechtěl věřit a dal od toho ruce pryč. Ještě chvíli ho Lenka naháněla, a pak to vzdala. Místo toho vyhledala mě. Přišla k nám domů v době, kdy byl Venda pryč. ,,Dobrý den, mohla bych s vámi mluvit?“ zeptala se a já ji pozvala dál.

Poprosila mě, jestli bychom se dítěte neujali

Představila se mi jako kolegyně mého manžela. Když zjistila, že je se mnou řeč, šla s pravdou ven. ,,Já se vyspala s vaším mužem,“ spustila. ,,Prosím? To má být fór?“ vyštěkla jsem. ,,Nechte mě prosím domluvit,“ požádala mě. ,,Byl to úlet. Byli jsme oba hodně opilí. Nemělo se to stát, ale na to už je pozdě,“ zašeptala a sklonila hlavu.

,,A co po mně teď chcete?“ nechápala jsem. ,,Já jsem otěhotněla. Mám s vaším mužem syna,“ dodala a já dostala chuť ji vyhodit. ,,A co mám dělat? Spala jste s mým mužem a já vás mám teď litovat? O co jde?“ zuřila jsem. ,,Já se o Milánka nemůžu postarat. Chtěla jsem vás požádat, jestli byste si ho s Vendou nevzali,“ vylezlo z ní.

,,Vy snad nejste normální! Vypadněte!“ vyhodila jsem ji z bytu. ,,Kráva. Co si myslí? Chrápe mi s mužem a já se mám teď starat o cizí dítě?“ soptila jsem. Když později přišel Venda, byla jsem vzteky bez sebe. ,,Proč ses nepochlubil, že máš někde dítě? Ty jsi teda vejlupek, fakt,“ šila jsem do něj. Trvalo několik dní, než jsme se o tom dokázali v klidu pobavit.

Nakonec jsem na její nabídku kývla

,,Byla to chyba. Stalo se to. Já už to nevrátím. Lituji toho každým dnem. Přísahám, že jsem nevěděl, že je Lenka těhotná,“ kál se. ,,Víš co po mně ta káča chce? Abychom si to dítě osvojili, protože se o něj nemůže postarat. To je, co?“ vysypala jsem to na něj. ,,Je to dítě vážně tvoje? Nehraje to na tebe jenom?“ uhodila jsem na něj.

Nakonec jsme se rozhodli pro test DNA. Ten potvrdil, že je Venda vážně Milánkovým otcem. Lenka se nakonec ukázala jako hodná ženská, která je v háji. Asi mi přeskočilo, ale já na její prosbu kývla. Lítáme po soudech a doufáme, že to dobře dopadne. Věřím, že nedělám chybu, kterou si budu později vyčítat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články