Tereza (26): Kartářka mi dala naději, že se s expřítelem zase dáme dohromady. Dopadlo to ale úplně jinak

Tereza (26): Kartářka mi dala naději, že se s expřítelem zase dáme dohromady. Dopadlo to ale úplně jinak

S Terezou se rozešel partner. Neunesla to a po dlouhých útrapách navštívila kartářku. Ta jí řekla něco, co dalo Tereze novou naději.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 09. 2021 15:00

Když jsme se s Mirkem rozešli, zlomilo mi to srdce. Přišlo to náhle, nečekala jsem to. Pár týdnů jsme se sice hádali, ale nenapadlo mě, že kvůli tomu zahodíme tolik společných let. Pamatuju si, jak mi Míra oznamoval, že je konec. Brečela jsem, dokonce prosila, ať to ještě zkusíme. Za to se dnes stydím.

Už v době našeho rozchodu měl jinou

Několik měsíců po rozchodu jsem se dozvěděla, že má jinou. A měl ji už v době, kdy jsme spolu ještě chodili. Nedokážu popsat, jak strašně to bolelo. Nenáviděla jsem celý svět. Každý den jsem se vracela do prázdného bytu, vymetala jeden večírek za druhým, přeháněla to s alkoholem a myslela jen na něj.

To prázdno, které jsem cítila, se nedalo ničím vyplnit. Užírala jsem se myšlenkou, že teď s tou druhou prožívá to, co bylo jen naše. Cítila jsem, jak mě ta myšlenka fyzicky bolí. Tou dobou jsem se obrátila na kartářku.

Kartářka mě ujistila, že se k sobě vrátíme

Bylo až překvapivé, kolik mi toho řekla, aniž bych jí cokoliv naznačila. Tenkrát mi prozradila, že do pěti měsíců se dáme znovu dohromady. Tolik jsem se na to upnula, že jsem nemyslela na nic jiného. Odmítala jsem všechny potenciální nabídky na rande a nové přítelkyni Mirka jsem se smála, že za pět měsíců bude zase svobodná.

Jenže už je to rok a nic se nestalo. Míra dokonce požádal novou přítelkyni o ruku. A to se ženit nikdy nechtěl! Když jsem se to dozvěděla, čtyři dny jsem nevyšla z bytu. Teď už chodím dva týdny k psychologovi. Vyhledala jsem ho jen proto, že na mě přátelé tlačili. Ale stejně nevěřím tomu, co mi tam ten doktor říká.

Nevím, co jsem udělala špatně. Pořád mám pocit, že já můžu za to, že jsme se k sobě nevrátili. Určitě jsem udělala něco špatně, něco, co změnilo náš osud. Nepřestávám věřit, že se nakonec snad nevezmou a já budu mít zase šanci. Nikoho jiného nechci.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články