Růžena (56): Stále si vyčítám návštěvu u kartářky. Její děsivé proroctví se totiž naplnilo

Růžena (56): Stále si vyčítám návštěvu u kartářky. Její děsivé proroctví se totiž naplnilo
Zdroj: Unsplash

Růžena nikdy nestála o výklad z karet. K takovému kroku ji přemluvila až kamarádka Mahulena. Růžena si při něm vyslechla něco, čemu se zdráhala uvěřit a brala to za podvod. O to více ji překvapilo, když se zlé proroctví naplnilo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 07. 2021 15:00

Nemám ponětí, co mě to před časem napadlo, že jsem se rozhodla zajít ke kartářce. Vlastně za to může moje kamarádka Mahulena, která vědmy navštěvuje pravidelně již několik let. Když mě nedávno pozvala, abych jí dělala doprovod, souhlasila jsem.

Kartářka mi řekla, že manželovi hrozí nebezpečí

Já osobně se nikdy o výklad z karet nezajímala. Moc jsem mu nevěřila a upřímně? Trochu jsem se bála, co by mi karty mohly prozradit. Takže jsem se takovým věcem vždy vyhýbala obloukem. Mahulena byla mým opakem. Nedokázala udělat jediné vážné rozhodnutí, aniž by předtím navštívila kartářku.

Když jsem se ke kamarádce před časem chystala, vyloženě mě prosila, abych šla ke kartářce s ní. ,,Zkus si taky nechat udělat výklad. Třeba budeš překvapená,“ lákala mě. Po delším přemlouvání jsem na její nabídku kývla. Kartářka byla hodně stará paní. Tipovala bych jí klidně sedmdesát pět let. Nerada to přiznávám, ale budila ve mně pocit důvěry.

Rozložila přede mě karty. Pronášela se zavřenýma očima zaklínadla, a pak zničehonic otevřela oči. Vyděšeně se na karty zadívala a spustila: ,,Váš manžel se musí mít na pozoru. Hrozí mu velké nebezpečí. Možná i smrt.“ Cítila jsem, jak mi stéká pot po čele. Těžce jsem polkla a dál ji bedlivě poslouchala.

Kamarádce prozradila, že bude babičkou

,,Vidím také cizí ženu, která bude zkouškou vašeho vztahu. Musíte mít oči na stopkách,“ pronesla a sebrala karty ze stolu. Odsunula jsem židli a ke kartářce prohodila: ,,Přesně proto jsem sem nikdy nešla. Jen lidi děsíte, přitom vlastně nic nevidíte.“ Mahulena ještě absolvovala svůj výklad.

Počkala jsem na ni venku. Vyběhla za pár minut s radostným úsměvem. ,,Já budu babička, slyšíš? Já budu babička!“ jásala a objala mě. ,,Ty té babizně věříš? Vždyť tvoje dcera nemá ani přítele, tak jak bys mohla být babičkou?“ odsekla jsem. Když jsem přišla domů, prohlédla jsem si manžela Bohumila (62), který se zdál být zcela v pořádku.

,,Jasně, že si vymýšlela, chtěla mě jen vyděsit,“ mumlala jsem si pod vousy. Jenže moje podvědomí s tou informaci, že manželovi hrozí nebezpečí, stále pracovalo. Každý den jsem na nic jiného nemyslela. Zhruba za měsíc mi volala Mahulena. ,,Tak si představ, volala mi Blanka. Je ve třetím měsíci. Takže kartářka měla pravdu. Ostatně jako vždycky,“ chlubila se.

Výklad se do posledního písmene vyplnil

,,Co Bohumil, je v pořádku?“ optala se. ,,Nic mu není, je zdravý jako řípa,“ uklidňovala jsem ji. To jsem netušila, že mi za pár týdnů zavolá jeho šéf. ,,Bohumil měl srdeční příhodu. Je v nemocnici. Nevypadá to s ním dobře,“ zněla zpráva z druhé strany. Vydala jsem se za ním do nemocnice. Ležel obklopený hadičkami a různými přístroji. Doktor mi řekl, abych se připravila i na tu nejhorší variantu.

Bohumil se z toho během tří měsíců dostal. Další šok mě čekal, když jsem se dozvěděla, co jeho mrtvici přecházelo. Měl menší sexuální aférku s mladou recepční. Tak mu zvedla srdeční tep, až se mu zatemnil mozek. Když to vezmu kolem a kolem, kartářka měla pravdu. Manžel málem zemřel a tou cizí ženou byla ona recepční, která jeho příhodu zavinila. Zařekla jsem se, že už ke kartářce nikdy nepůjdu. I kdyby trakaře z nebe padaly.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články