Libuše (32): Ve snu se mi zjevila zesnulá maminka. Přišla mě varovat před hrozícím nebezpečím

Libuše (32): Ve snu se mi zjevila zesnulá maminka. Přišla mě varovat před hrozícím nebezpečím
Zdroj: Unsplash

Když Libuši zemřela maminka po velmi krátké a těžké nemoci, dlouho se s jejím odchodem nedokázala smířit. Jednoho dne se jí zdál zvláštní sen. Maminka ji v něm uklidňovala, že se má dobře. A Libuše se ráno cítila mnohem lépe. Za rok za ní maminka přišla ve spánku znovu. Tentokrát proto, aby ji varovala před hrozícím nebezpečím.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 06. 2021 15:00

Maminčin odchod byl skutečné náhlý. Začátkem léta šla na operaci a na konci prázdnin zemřela. Celou dobu jsem se o ni starala společně s mým tátou. Rodiče sice byli rozvedení, ale jak už to často bývá, od té doby spolu vycházeli mnohem lépe.

Nedokázala jsem se smířit s tím, že zemřela tak mladá

Já i táta jsme považovali za samozřejmé, že se o mámu postaráme. Ta naštěstí netušila, že je její stav beznadějný. Byla jsem v té době potřetí těhotná. Je zbytečné podotýkat, jak těžce jsem její smrt nesla. Obzvlášť hrozné mi přišlo, že máma umřela tak mladá. Bylo jí 54 let.

Jednou v noci se mi zdál sen. Máma v něm ke mně přišla a vedly jsme hovor. "Jak se ti tam daří, mami?" otázala jsem se. "Ale, zvykám si. Kdyby mě neoperovali, měla jsem ještě půl roku života," tvrdila mi. Kdyby to byla pravda a máma zemřela o půl roku později, dočkala by se vnuka, který se narodil v lednu.

Ráno jsem se cítila jako znovuzrozená. Bylo mi dobře. To proto, že jsem věděla, že máma je v pořádku a všechno je dobré. Volala jsem tátovi a popsala jsem mu své pocity.

Ve snu mě přišla varovat

Za nějakou dobu jsem četla knihu na téma duchovna. Stálo v ní, že když se nemůžete vyrovnat se smrtí blízké osoby, zdá se vám tzv. astrální sen, ve kterém k vám ta osoba přijde. Do slova a do písmene tam byly popsány pocity, které jsem zažila to ráno. Uvolnění a klid.

Podruhé ke mně máma přišla asi za rok a půl. To už měla na sobě bílý hábit a byla podstatně mladší. Ve snu mi řekla: "Dávej si pozor na otevřená okna." Synovi bylo tehdy něco přes rok, okna jsme měli stále otevřená a pod nimi postel. Syn by se tak snadno dostal do okna a vypadnout z něj. Raději jsme proto dali na okna řetízky. Jsem přesvědčená, že mě moje máma varovala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články