Miluše (41): Kartářka mi předpověděla tři rány osudu. Nebrala jsem ji vážně, dokud se její vize nezačala plnit

Miluše (41): Kartářka mi předpověděla tři rány osudu. Nebrala jsem ji vážně, dokud se její vize nezačala plnit
Zdroj: Freepik

Nebýt toho, že šla Miluše ke kartářce, mohla spousta věcí dopadnout jinak. Vědma jí prozradila, co ji čeká. Miluše tomu nevěřila. Vlastně se zlobila, že zbytečně vyhodila peníze. Postupně se ale vše začalo plnit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 12. 2021 15:00

V době, kdy jsem se měla jako prase v žitě, jsem se rozhodla, že na popud své kamarádky zajdu ke kartářce. Brala jsem to jako srandu. Nevěřila jsem, že bych se od ní dozvěděla něco přínosného. Ona pro mě ale měla důležité informace.

Šla jsem ke kartářce jenom z hecu

Kamarádka Hanka chodí ke kartářce pravidelně. ,,Když jednou začneš, musíš chodit pořád,“ říkávala často. ,,Taky bys to měla zkusit. Třeba se dozvíš něco zajímavého,“ nabádala mě. Jsem pro každou srandu, takže mě nemusela dlouho přemlouvat. ,,Dej mi na ni kontakt, půjdu se na tu ježibabu podívat,“ smála jsem se.

,,Je fakt dobrá, mně zachránila manželství,“ řekla tajemně kamarádka. ,,To určitě,“ ulítlo mi. S kartářkou jsem se domluvila na schůzce. Když jsem dorazila k ní domů, hned ve dveřích na mě spustila: ,,Já vím, že se vám sem nechce a berete to jako legraci, ale možná budete překvapená.“ Vybídla mě, abych se posadila.

Přišla mi vtíravá a nechtěla jsem se tam moc zdržovat. ,,Jste šťastná?“ zeptala se. ,,Ano, mám se báječně,“ odbyla jsem ji. ,,Mám skvělého manžela, dobrou práci, zdravé děti. Co víc si přát? Vlastně ani nevím, proč jsem tady,“ utrousila jsem a tvářila se dál odměřeně. ,,Je dobře, že jste tady,“ řekla jen a začala s výkladem karet. Její výraz napovídal tomu, že mě nečeká nic dobrého.

Řekla mi, že se stanou tři důležité věci

,,Vaše štěstí je pomíjivé,“ začala. ,,Stanou se tři věci, které vám mohou zásadně změnit život,“ pokračovala. ,,To mě zajímá,“ špitla jsem ironicky. ,,Pokud nebudete dávat pozor, v nejbližších týdnech budete mít autonehodu a skončíte na vozíčku,“ vyložila karty na stůl. ,,V práci vás čeká velká změna, která vám možná rozbije manželství. Nesmíte zapomenout, co pro vás váš muž znamená,“ pronesla.

,,A ta třetí pohroma?“ zeptala jsem se. ,,Váš otec. Tají před vámi nemoc. Řekla bych, že rakovinu. Pokud včas zakročíte, dostane se z toho. Musíte ale začít rychle jednat,“ kladla mi na srdce a zpříma se mi zadívala do očí. ,,To je všechno?“ opáčila jsem a hodila jí peníze na stůl. ,,Tak vám za ty nesmysly pěkně děkuji. Mějte se,“ křikla jsem na ni a odešla.

,,Dávejte na sebe pozor,“ zaslechla jsem, než jsem za sebou zavřela dveře. ,,Přesně proto ke kartářkám nechodím. Lžou a tahají z lidí peníze,“ utrousila jsem. Čas plynul a nic nenasvědčovalo tomu, že mě čekají problémy. Když mi šéf v práci řekl, že se stanou manažerkou jedné pobočky, byla jsem štěstím bez sebe.

Na poslední chvíli se mi povedlo zvrátit osud

Začala jsem často jezdit na služební cesty, což vedlo k hádkám s manželem. Vyčítal mi, že jsem pořád pryč. ,,Máš radši peníze než nás,“ slýchávala jsem často. Na jedné takové cestě, kdy jsem vyřizovala pracovní hovor, jsem měla nehodu. Napálila jsem to přímo do stromu. Hned jsem si vzpomněla na kartářku. Z auta jsem vylezla a za vteřinu do něj vrazilo jiné, kterého mě mohlo zabít.

,,Táta,“ zašeptala jsem. Hned následující den jsem se za ním vydala. Tak dlouho jsem z něj páčila, co mu je, až mi řekl pravdu. ,,Mám rakovinu,“ přiznal. ,,Zase se trefila,“ špitla jsem. ,,Kdo se trefil?“ divil se táta. ,,Nic, tati. Máš ještě čas, musí se zahájit léčba,“ naléhala jsem na něj. ,,Jarda,“ došlo mi a rozjela jsem se za manželem. Bylo to za pět minut dvanáct, chystal se mě kvůli častým pracovním výjezdům opustit. Z práce jsem odešla, táta se léčí a jeho stav je stabilizovaný. Stydím se, že jsem kartářce nevěřila. Dnes jsem jí neskonale vděčná.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články