Zahalte se do vůní a buďte oslnivá, mysteriózní a sebevědomá

Zahalte se do vůní a buďte oslnivá, mysteriózní a sebevědomá
Zdroj: Glamour Distribuce, a.s.

Mysteriózní, sebevědomá nebo oslnivá a ženská. Váháte nad tím, jakou ženou vlastně chcete být? Měňte se jednoduše z jedné do druhé. Zahalte se do vůní!

Komerční sdělení
Komerční sdělení 09. 05. 2022 07:30

Oslnivá, ženská a zářící je vůně Christiny Aguilery eau so beautiful. Hlavu tvoří podmanivě sladká lesní jahoda a štiplavé pomelo i absolut z drcených fialkových listů. Gardénie, jasmín, konvalinka a olej z květů magnólie tvoří srdce vůně, základem je potom našlehaná vanilka, santalové dřevo, pižmo.

Tahle lákavá kombinace napsala milostný dopis pro všechny ženy. Která z vůní se vám vybaví jako první? Teď máte šanci zahalit se do všech najednou.

Glamour Distribuce, a.s.

„Jsem krásná, nezávisle na tom, co kdo říká. Jsi krásná všemi možnými způsoby. Jsme krásné,“ zpívá Christina Aguilera ve svém hitu Beautiful.

Christina Aguilera, respektive mnoho jejích tváří, se stala inspirací pro vůni eau so beautiful, která je k dostání v síti drogerií DM a Rossmann. Celý svět ji zná jako sebevědomou hvězdu v záři reflektorů, Christina však musí zastat mnoho dalších životních rolí, třeba v soukromí se svými blízkými. Díky vůni eau so beautiful máme my všechny šanci cítit se hvězdně, sebevědomě a krásně a oslnit svět, stejně jako Christina.

Magická moc měsíční záře

Oproti tomu díky vůni Christiny moonlight bloom se proměníte v ženu intenzivní, mysteriózní a sebevědomou. Kombinuje v sobě to, co mají ženy rády – ovoce a voňavé květiny.

Ale konkrétně – smysly vaše i vašeho okolí okouzlí perleťová švestka, černý rybíz a sametová jiřina, které společně vytvářejí strhující předehru k romantickému buketu nočního jasmínu, vínově červených růží a narcisů v srdci.

Glamour Distribuce, a.s.

A na řadu se dostávají tmavé tobolky ibiškovce, které vůni moonlight bloom dodávají v základu hřejivý nádech a dojem smyslnosti a tajemnosti měsíčního svitu společně s krémovým santalovým dřevem a průzračným pižmem.

Opulentní květinová Vůně Christina Aquilera moonlight bloom je k dostání v drogeriích DM a Rossmann. Společně s Christinou odhalíte magickou moc měsíční záře.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články