Lumír (28): Naletěl jsem zlatokopce. Když zjistila, kdo je u nás v rodině doopravdy bohatý, odkopla mě

Lumír (28): Naletěl jsem zlatokopce. Když zjistila, kdo je u nás v rodině doopravdy bohatý, odkopla mě
Zdroj: Freepik

Lumír šlápl při výběru partnerky pěkně vedle. Vyvolil si nejen ženu, která si ho nezaslouží, ale provedla mu navíc něco, co se nedá jen tak odpustit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 14. 05. 2021 10:00

Kačku (29) jsem poznal před dvěma lety na jednom večírku. Byla moc krásná, ale já neváhal a oslovil ji. V té době mi přišlo, že v mém životě sehraje velmi důležitou roli. A to také sehrála. Bohužel se z ní vyklubal někdo, s kým teď už nechci mít nic společného. Z toho, co mi provedla, se budu dostávat ještě pěkně dlouho.

Vzal jsem ji na rodinnou oslavu

S Kačkou jsem chodil asi půl roku, když jsem ji pozval, aby se mnou strávila večer u mých rodičů. Náš vztah se vyvíjel opravdu dobře. Často jsme randili a zdálo se mi, že se jí můžu svěřit naprosto se vším. Pokaždé, když jsem ji viděl, nosil jsem jí malé dárky. Pravidelně dostávala květiny, bonboniéry i bižutérii. Chtěl jsem z ní udělat tu nejšťastnější ženu na světě.

A proto jsem byl opravdu rád, když mi slíbila, že na rodinnou sešlost dorazí. Poprvé se tam měla seznámit s mým rodiči a dalšími příbuznými. U nás v rodině je taková tradice, že se všichni jednou za rok sejdeme, a já jsem byl nadšený, že jim tam Kačku budu moct představit.

Vyptávala se na mého strejdu

Vše probíhalo podle plánu. Kačka byla jako vždy okouzlující. Bavila celou společnost a vypadala přitom nádherně. Všichni mi říkali, jak je úžasná a že jsem si nemohl vybrat lépe. Velkou zkouškou u mé rodiny tedy prošla, byl jsem na ni hrdý.

Během cesty domů mě ale Kačka zaskočila svými otázkami. Ptala se na mého strejdu Frantu. „Lumírku, všiml sis těch hodinek, co měl tvůj strejda na ruce? Ty musely stát neskutečný majlant, ještě jsem nikdy takové neviděla,“ prohlásila. „To víš, můj strejda si žije ve vatě. Vlastní velkou firmu. Už je dávno za vodou,“ odpověděl jsem jí. Vůbec jsem netušil, co svými slovy rozpoutám.

Před půl rokem mi přišlo svatební oznámení

Po dvou měsících se se mnou Kačka rozešla. Řekla mi, že si našla někoho jiného. Nebyla ke mně ani natolik upřímná, aby mi řekla, že chodí s mým strejdou, který je skoro dvakrát starší než ona. Dozvěděl jsem se to až později od svých rodičů. Nemohl jsem tomu uvěřit. Ještě v době, kdy jsme spolu chodili, randila za mými zády s mým příbuzným.

Je mi jasné, co je Kačka zač. Když zjistila, kdo je u nás v rodině skutečně bohatý, nebylo jí trapné za ním hned běžet a dát se s ním dohromady. Byla to od ní kudla do zad, ale co byste čekali od zlatokopky. Když mi od nich před půl rokem přišlo svatební oznámení, bral jsem to jako hloupý vtip.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články