Růžový superúplněk ve znamení Střelce je tu! Přináší energii lásky, vážných rozhodnutí i laskavosti

Růžový superúplněk ve znamení Střelce je tu! Přináší energii lásky, vážných rozhodnutí i laskavosti
Zdroj: Freepik

V úterý 14. června 2022 nastane první letošní superúplněk, a to ve znamení Střelce. Říká se mu také růžový nebo svatojánský. Co všechno nám přinese a jaké části těla nejvíce ovlivní?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 06. 2022 06:00

V úterý nás čeká báječná nebeská podívaná. Dočkáme se prvního letošního superúplňku, a to ve znamení Střelce. Ovlivní zejména náš pohled na rodinu, partnerské vztahy a potomky. Není to nic překvapivého, Střelci na rodině velmi lpí a je pro ně středobodem Vesmíru. Tato energie se promítne i do ostatních znamení zvěrokruhu, která budou mít potřebu upevnit své svazky a činit velká rozhodnutí.

Při růžovém superúplňku je čas na velká rozhodnutí

Měsíc je schopen hýbat vodou na celé planetě, proto lze jen těžko uvěřit tomu, že by neovlivňoval nás. Růžový superúplněk ve znamení Střelce nám nabídne nový pohled na partnerské vztahy, stejně tak dává velkou příležitost nezadaným potkat životní lásku. Nebojte se hledat v místech, která by vám dříve zůstala zapovězená.

Dejte si v tento čas velký pozor na své finance. Snadno byste mohli nabýt dojmu, že můžete nezřízeně utrácet a nic vám nehrozí. Nakonec by vám ale chyběly a nebylo by kde brát. Naučte se žít s méně věcmi, investujte více do zážitků. Právě během růžového superúplňku zjistíte, že svou pozornost soustředíte na špatná místa.

Intenzita přání bude při superúplňku zesílena

Superúplněk je fáze Měsíce, kdy se nejvíce přiblíží Zemi. Tím, že se ocitne v tak malé vzdálenosti od Země, zvyšuje své účinky na jednotlivce. Připravte se tedy na to, že úplňkové rituály budou o dost silnější. Nebojte se využít sílu bílé svíce, která podpoří vaše přání.

Růžový superúplněk ovlivní nejvíce játra, kostrč, klouby a kyčle. V tomto období se také tradičně nedoporučuje žádný lékařský zákrok. A proč se tomuto úplňku říká také svatojánský? To se dozvíte příště!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články