Agáta (32): Odmalička jsem toužila být slavná. Už se mi to málem povedlo, když mě přítel postavil před těžké rozhodnutí

Agáta (32): Odmalička jsem toužila být slavná. Už se mi to málem povedlo, když mě přítel postavil před těžké rozhodnutí
Zdroj: Freepik

Agáta vždy toužila být slavná a obětovala tomu úplně všechno. Když potkala Milana, dlouho ji podporoval. Jeho pohár trpělivosti však nyní přetekl a dal jí nůž na krk.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 10. 2021 10:00

Kdykoliv se mě někdo ptal, čím chci v životě být, odpovídala jsem, že chci být hlavně slavná. Jako dítěti se mi smáli, ale když mi to vydrželo i do dospělosti, máma říkala: "Prosím tě, najdi si nějakou normální práci!"

Všechny vydělané peníze jsem investovala do sebe

Když přišel boom sociálních sítí, naprosto jsem jim propadla. Nejdřív to byl Facebook, potom Instagram a teď v posledním roce TikTok. To byl však ten kámen úrazu. Už tři roky randím s Milanem. Respektoval, že si nechci hledat normální práci, abych měla čas na svou prezentaci na internetu. Už to ale nerespektuje.

Občas jsem vyrazila na nějakou brigádu a z ní sotva něco poplatila. Jídla jsem moc nepotřebovala, toužila jsem být hlavně hubená a krásná. Vše, co jsem vydělala, jsem tak dala do péče o sebe nebo do oblečení. Časem to dospělo do fáze, kdy Míla musel zaplatit celou domácnost. Ale nikdy nic nenamítal.

Chtěl, abych si našla normální práci

Neflákala jsem se. Trávila jsem čas psaním blogu, vytvářením příspěvků na sociální sítě a úpravou fotografií. Skutečně jsem tím žila. Když přišla pandemie koronaviru, všichni se přesunuli na TikTok. Na to jsem okamžitě zareagovala a začala točit videa. V tu chvíli se za mě Milan začal stydět.

"Víš, že je to pro děti? To je strašný, co tam předvádíš," ohrnoval nade mnou nos. "Být influencerka už je dneska normální povolání! Prostě si musíš vybudovat publikum," odvětila jsem. "Možná bys měla jít do normální práce," zabrblal si Milan pod fousy, ale já ho moc dobře slyšela.

Kvůli sexy fotkám mi dal nůž na krk

Když se mi ani na TikToku nedařilo, začala jsem natáčet trochu víc sexy videa. Odhalenější. V tu chvíli Milanův pohár trpělivosti přetekl. Dal mi ultimátum. Buď si do konce roku najdu stálé zaměstnání, kde budu mít následně i nárok na mateřskou, nebo odchází. Je mu o deset let víc než mně a už se chce usadit. Nevím, jestli mám být naštvaná, že mě nepodporuje v mých snech, nebo ho poslechnout.

Snažím se už tak dlouho a úspěch nepřichází. Ale co když kvůli tomu, že zůstanu s Milanem, zahodím něco, co by do budoucna mohlo fungovat? Stále čekám na svou první spolupráci...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články