Vlastimila (45): V manželství mi nic nechybělo. Dokud jsem nepoznala mladičkého souseda

Vlastimila (45): V manželství mi nic nechybělo. Dokud jsem nepoznala mladičkého souseda
Zdroj: Shutterstock

Vdaná Vlastimila se za své chování sice stydí, ale nedokáže s ním přestat. Jejich noví sousedé mají mladého syna, který v ní probudil nečekanou sexuální touhu. Vzájemně se sledují přes okna svých domů a na posledním společném setkání došlo i na dotyky.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 10. 2021 08:00

Jsem spokojená mamka dvou dětí Davida (10) a Máji (8). Manžel Václav je muž, který mi ve všech směrech vyhovuje. Obstojně se o nás stará a věnuje se dětem. Najde si čas i na nějaký sport, aby byl pořád v kondici. Nic zásadního mi v životě nechybí. Přesto jsem se nechala unést mladičkým sousedem.

Sousedovic syn byl krásný kluk

Baráček vedle nás byl roky opuštěný. Do jisté míry nám to vyhovovalo, protože původní majitelé nepatřili zrovna k těm nejtišším. Když se odstěhovali, dost se nám ulevilo. Na začátku tohoto roku jsme si všimli, že se na dům chodí dívat zájemci o koupi. Nakonec se tam nastěhovali lidé v podobném věku, jako jsme my. Jen s tím rozdílem, že už měli starší děti.

Jejich syn Patrik (17) byl na první pohled krásný kluk. Vysoký modrooký blonďák, který by mohl být mladší kopií Brada Pitta. Noví sousedé byli natolik slušní, že se nám přišli představit s láhví vína v ruce. Petra a Karel byli sympatičtí a jak se ukázalo, měli jsme hodně společného.

Celou návštěvu jsem cítila, jak mě Patrik pozoruje. Vzhledem k jeho věku by mi to mělo vadit. Jenže opak byl pravdou. Posezení se vydařilo a já se těšila na další. ,,Příjemní lidé, viď?“ zhodnotil Vašek návštěvu. ,,To jo, konečně někdo v našem věku,“ odvětila jsem a myšlenkami byla u Patrika. Ze začátku jsme se příliš nepotkávali, protože sousedé ještě měli dost práce kolem domu.

Začali jsme se navzájem provokovat

Jednou večer, když se Vašek díval na fotbal, jsem si šla do ložnice číst. Stála jsem u okna a chtěla si sundat mikinu. Vtom jsem si všimla, že v protějším okně stojí Patrik. Byl do půl těla nahý a zvedal činky. ,,Bože, to je tělíčko,“ pomyslela jsem si a mlsně se na něj dívala. Nevěděla jsem, zda o mně ví. Svlékla jsem si mikinu a hodila ji na křeslo.

Znovu jsem se podívala jeho směrem. Naše pohledy se střetly. Netuším, co mě to napadlo, ale začala jsem se před oknem natřásat. Nenapadlo mě nic lepšího, než si sundat tričko a předstírat, že se převlékám. Vždy jsem se jedním okem podívala, zda to Patrik sleduje. Chodila jsem sem a tam a dělala, že o něm nevím.

Moje divadlo narušil David. ,,Co tady blbneš, mami? Potřebuji pomoc s úkolem,“ požádal mě a já měla po srandě. Večer jsem usínala s myšlenkami na mladého souseda. Naše pozemky dělí jen plot, který jen zčásti kryjí stromy. Takže když jsem se rozvalila u bazénu, bylo na mě krásně vidět. Začala jsem se mazat krémem na opalování.

Začíná se mi to vymykat z rukou

Odvedle jsem zaslechla zakašlání. Patřilo Patrikovi. Začala jsem mazání víc prožívat a dodala mu na smyslnosti. Patrik stál za stromy a tajně mě pozoroval. Dělalo mi to dobře. Fakt, že bych mohla být jeho matka, jsem jaksi vypustila. Vzbuzoval ve mně tolik touhy a chuti na sex, že jsem to neřešila.

Nedávno, když jsme sousedy pozvali na grilování, dorazil i Patrik. Během večera se u mě zastavil. Když mi v jednu chvíli pod stolem sáhl na nohu, málem jsem vzrušením pukla. Vím, že to není vůbec zodpovědné, ale ta hra se mi líbí čím dál víc. Jen nesmím překročit určitou hranici. Pokud se tak už nestalo...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články