Věra (45): Šarlatánka mi namíchala čaj, díky němuž jsem uměla číst myšlenky. Odhalila jsem tak manželovo skandální tajemství

Věra (45): Šarlatánka mi namíchala čaj, díky němuž jsem uměla číst myšlenky. Odhalila jsem tak manželovo skandální tajemství
Zdroj: Pixabay

Věra tušila, že ji manžel podvádí, ale neměla důkaz. Najít jí ho pomohla až šarlatánka, která jí dala vypít magický čaj. Na jeho základě dokázala Věra jeden den číst myšlenky jiných lidí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 07. 2021 15:00

Jsem dost stará na to, abych věděla, že kouzla a čáry neexistují. Jenže když je člověk zoufalý, přizpůsobí tomu i svoje činy. Jako odpůrce všech šarlatánů jsem byla donucena k jednomu takovému zajít. Dnes svého rozhodnutí nelituji.

Pojala jsem podezření, že mě manžel podvádí

Jsem ve spoustě věcí zásadová. Lhát se nemá, nevěra se neodpouští. Tyhle věci zkrátka ve svém životě nechci. I když někdy bolí říct někomu pravdu, je to tisíckrát lepší než mu lhát. Stejně to pak člověka dožene. Manžel Miroslav (49) si zjevně myslel, že je chytřejší než já. Roky mě podváděl s mojí sestrou. Oba ze mě dělali hlupáka.

Už před pár lety jsem pojala podezření, že je mi manžel nevěrný. Jenže jsem pro to neměla jediný důkaz. V telefonu jsem nic nenašla, jeho sociální sítě také ničemu nenasvědčovaly. Občas jsem ho špehovala, ale ani tak jsem na nic nepřišla. Jen moje ženská intuice mi našeptávala, že někoho má.

Moje velmi dobrá kamarádka Tereza mě přivedla k zajímavé myšlence. ,,Jestli chceš, mám ve svém okolí jednu šarlatánku, ta by ti uměla poradit,“ navrhla mi. Jak jsem předesílala, takovým lidem nevěřím. Ale byla jsem tak zoufalá, že jsem na schůzku s ní kývla. Nešlo o žádnou kartářku či astroložku. Tahle žena se vyznala v bylinkách a dost cestovala.

Dostala jsem na den možnost číst myšlenky

Na první dobrou nepoznala, co mě trápí, musela jsem jí svůj problém popsat. Během svého vyprávění jsem si přišla dost uboze. Několikrát mě napadlo, že se zvednu, omluvím se a odejdu. To vše ale jen do chvíle, než mi řekla: ,,Namíchám vám čaj z bylinek. Díky němu budete schopna po dobu 24 hodin číst myšlenky. To by vám mělo pomoci,“ řekla a spiklenecky na mě mrkla.

Jako by hned poznala moje obavy. ,,Čaj není zdravotně závadný. Jen budete druhý den víc spavá,“ prohlásila a už vyndávala bylinky na stůl. Sdělila mi, že pocházejí z Afriky. Čaj z nich neměl zelenou ani černou barvu, jak jsme zvyklí. Byl krásně červený a chutnal moc dobře.

,,Za pár minut by to mělo začít působit,“ sdělila mi šarlatánka a vyprovodila mě z bytu. Šla jsem ulicí a čekala, kdy to začne účinkovat. Nastoupila jsem do autobusu. Podívala jsem se na jednu ženu, která zírala z okna. Pak jsem zachytila její myšlenku. ,,Jak mám manželovi říct, že mě vyhodili z práce? Mám mu lhát?“ přemítala.

Odhalila jsem manželovu skandální nevěru

,,Funguje to,“ zaradovala jsem se. Kolem mě najednou začal šílený šum. Jeden hlas mluvil přes druhý. Nedokázala jsem se soustředit ani na jeden z nich. Málem se mi rozskočila hlava. Spěchala jsem domů. Na schodech jsem potkala sousedku. I její myšlenku jsem zaznamenala: ,,Ona už má zase nový kabát a já chodím v takovém pytli.“ Trochu mě to pobavilo.

Mirek už byl doma. Když jsem přišla do obýváku, mlčky tam seděl a pil kávu. Pak to přišlo: ,,Proč se na mě tak dívá? Že by mě dneska viděla s Lenkou? Vždyť jsme si dávali pozor. Spíš ji zase někdo naštval v práci. Chovej se normálně a bude to dobrý.“ Pro vysvětlenou, Lenka je moje sestra. Zajela jsem pro jistotu ještě za ní. I její myšlenky mě utvrdily v tom, že ti dva jsou milenci. Aniž bych manželovi cokoliv vysvětlovala, s čistým svědomím jsem ho opustila.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články