Josef (48): Strašně mě vzrušuje přítelkyně mého syna. Dostal jsem se kvůli tomu do pěkného průšvihu

Josef (48): Strašně mě vzrušuje přítelkyně mého syna. Dostal jsem se kvůli tomu do pěkného průšvihu
Zdroj: Freepik

Josef si špatně vyložil chování přítelkyně svého syna. Myslel si, že s ním flirtuje a touží po sexu. Když byla příležitost, vystartoval po ní. Jenže situaci nevyhodnotil správně.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 06. 2021 10:00

S klidným srdcem mohu říct, že mám tu nejlepší ženskou pod sluncem. Marie (46) mi porodila dva syny. Vítka (18) a Honzu (15). Vždycky jim byla skvělou matkou a mně vzornou manželkou. O to hůř je mi teď z toho, co jsem provedl.

Vzrušovala mě holka mého syna

Při každém těhotenství přibrala Marie dobrých deset kilo. Zatímco ona z toho byla na prášky, mně to nevadilo. Odnosit a porodit dvě děti není jen tak. Snažila se urputně hubnout, protože se bála, že se mi přestane líbit a mohl bych začít hledat jinde. Musel jsem ji roky ubezpečovat, že kvůli mně to dělat nemusí.

Zkrátka jsem ji miloval hubenou i tlustou. Nakonec se jí podařilo něco shodit, ale spokojená nebyla. Já se snažil její pozornost odlákat někam jinam. A dokola jsem jí opakoval, že žádnou nevěru nechystám. Pak byl několik let klid a ona se zaměřila na jiné věci, než je dokonalá postava. Kluci rostli a v pubertě začali lítat za holkama. Vítek byl pohledný mladík, na kterého se holky přímo lepily.

Když si v šestnácti přivedl domů první známost, nestačil jsem se divit. Lucie byla vysoká hubená blondýna, která byla na svůj věk dost vyvinutá. Její obří prsa mě nenechala chladným. Musel jsem sám sebe okřikovat, abych se na ni nedíval. Kdykoliv u nás byla, jedním okem jsem ji tajně sledoval. Neskutečně mě vzrušovala.

Myslel jsem si, že se mnou flirtuje

Chodili spolu další rok a půl. Lucie u nás byla pečená vařená. Když oba oslavili plnoletost, řádně jsme to zapili. Lucka u nás přespala a já si na ni začínal myslet. Občas jsem se ještě krotil, abych neudělal nějakou hloupost. Někdy jsem měl ale pocit, že se přede mnou schválně natřásá. Jednou v létě, kdy se k nám přijeli s Vítkem koupat, jsem ji poprvé viděl v plavkách.

Měla postavičku jako lusk. Na prsou titěrné plavečky, které víc odkrývaly, než zahalovaly. Můj penis byl v permanentním pozoru. Jednou si ke mně přisedla a požádala mě, abych jí namazal záda. Odhrnula si dlouhé vlasy stranou a rozepla podprsenku. Rukama jsem jí jezdil po zádech a byl vzrušený natolik, že mi praskaly trenky ve švech.

Usoudil jsem, že se mnou Lucka laškuje a chce sex. Za pár dní k nám mladí přijeli znovu s tím, že Vítek skočí s klukama do hospody na pár kousků a Lucka zůstane s námi. Dali jsme si s Marií víno a Lucie se k nám přidala. Když jsme dopili první láhev, manželka řekla, že jí to stačí a šla si lehnout. My pili vesele dál. Lucka se na mě pořád se tak zvláštně dívala, že jsem zariskoval a vyjel po ní.

Rodina teď se mnou nemluví

Povalil jsem ji na gauč a začal z ní strhávat oblečení. Nohama jsem si ji pěkně pojistil, takže se nemohla ani hnout. ,,Co děláš?“ vyjekla. ,,Vím, že to chceš. Jsem z tebe celý na větvi,“ hekal jsem jí do ucha. ,,Pusť mě,“ prosila. Vtom přišla manželka z ložnice. ,,Co se to tady děje?“ vykřikla a šla k nám.

,,Pepo? Co to děláš?“ vyplísnila mě a podala Lucii ruku, aby mohla vstát. ,,Co sis myslel? Že se s tebou vyspím, ty prase?“ spustila na mě Lucie. A problém byl na světe. Celé jsem si to špatně vyložil. Marie se mnou nemluví, protože pochopila, co jsem měl v plánu. Vítek s Lucii u nás od té doby nebyli. Zjevně jsem to pěkně zpackal.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články