Lucka (23): Žila jsem pro posilovnu, kde jsem poznala svého vysněného muže. Ani ve snu by mě nenapadlo, co mi provede

žena, těhotenský test
Zdroj: Freepik.com

Lucka propadla vášni posilovny, kde současně potkala svého nového přítele. Byla velmi nadšená, protože měli stejný koníček, sportovní život je spojoval. Jednoho dne zjistila, že je těhotná, ale v plánu to neměla dalších několik let. Nechápala, jak se to mohlo stát, když se chránili. Nakonec se ukázalo, proč se tak stalo. Tušíte?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 10. 2020 06:30

Vždycky jsem milovala sport. Doma mě k němu sice nevedli, ale o to víc jsem si to vynahradila jako dospívající dívka. Jakmile jsem začala vydělávat, hned jsem si koupila kolo a začala aktivně jezdit. K tomu jsem přidala běh a nedávno jsem propadla vášni posilovny.

Nový muž, nový život

Během jedné návštěvy jsem se seznámila s Honzou, který se živil jako trenér boxu. Byla to láska jako trám, protože nás spojoval sport. Byla jsem štěstím bez sebe. Byl to hotový sen. Mít super chlapa a ještě se stejným koníčkem. Když jsem po roce našeho vztahu zjistila těhotenství, byla jsem z toho docela nešťastná, dítě jsem ještě nechtěla.

Docela mě to rozhodilo, protože jsem to v plánu neměla dalších pět let. Navíc, brala jsem antikoncepci. Usilovně jsem pracovala na dodělání kurzu na osobního trenéra. Musela jsem to rozdýchat, že jsem těhotná. Bylo jasné, že se několik věcí změní. Vůbec jsem nerozuměla tomu, jak se to mohlo stát.

Dál jsem žila aktivně, jen jsem v některých věcech ubrala. Nechtěla jsem přibrat a po porodu jsem doufala, že navážu tam, kde jsem skončila. Honza mě ale jednoho dne požádal, abych přestala do fitka chodit. ,,Víš, nevypadá to dobře, když jsi těhotná, a navíc, stojí to dost peněz. Měli bychom si utáhnout opasky, až se to malé narodí.

Nový muž mě obelstil

Jako kdyby mi rozbil domeček s panenkou. Já to milovala, fitness pro mě bylo něco jako kyslík. Rozhodla jsem se, že si domů nakoupím více náčiní na cvičení, aby to odpovídalo fitku. Zabrala jsem tím jeden celý pokoj. Sice tomu chyběla atmosféra z posilovny, ale efekt spokojenosti to mělo skoro stejný.

Stále se ve mně neprobudil pocit štěstí, co se mého rostoucího bříška týkalo. Možná to zní šíleně, ale já se na to zkrátka netěšila. Měla jsem svůj život naplánovaný trochu jinak. Řešila jsem se svým doktorem, jak je možné, že se to podařilo přes antikoncepci.

Měla jsem ji s sebou v kabelce, prášky jsem měla naházené v jiné krabičce. Prohlídl si ty prášky a říká mi: ,,Slečno, ale to co tady máte v té krabičce, to není antikoncepce, ale nějaké vitamíny.“ Koukala jsem na něho jako z jara, ,,Jak to jako myslíte, mám to, co jste mi předepsal.

Nevím, jak dlouho se budu zlobit

Nedávalo mi to smysl. Jediné, co mě napadlo je, že mi to někdo vyměnil. Kdo? Honza?! Letěla jsem domů a čekala, až přijde. Porovnala jsem to s platíčkem nevybalené antikoncepce a světe div se! Prášky vypadaly skoro stejně. Tak tomu nedaruju!

Okamžitě jsem to na něj vybalila, protože jsem byla velmi nabroušená. Nejdřív se snažil lhát, ale viděl, že to nemá smysl. ,,Já ti ty prášky vyměnil, protože ti u nás ve fitku chtěli dát práci, až dokončíš ten kurz, a já se bál, že tě tam někdo sbalí.“ Dnes jsem v šestém měsíci, ale na Honzu se zlobím pořád. Možná mu to nikdy neodpustím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články