Kamil (29): Jsem šťastně zadaný, ale teď mi pobláznila hlavu další žena. Je o dvě dekády starší

Kamil (29): Jsem šťastně zadaný, ale teď mi pobláznila hlavu další žena. Je o dvě dekády starší
Zdroj: Unsplash

Kamil chodí s Pavlínou už přes tři roky a asi je čas posunout vztah na další úroveň. Dost možná by teď byli zasnoubení a plánovali svatbu, kdyby se Kamil neseznámil s atraktivní Jitkou. O dvacet let starší žena mu pořádně zamotala hlavu.

Jan Švanda
Jan Švanda 31. 12. 2022 17:00

S Pavlínou (29) chodím přes tři roky a po celou tu dobu náš vztah fungoval velice dobře. Máme stejné záliby a je nám spolu fajn. Nacházíme se ve fázi, kdybychom měli náš vztah někam posunout, zvlášť když nám oběma už pomalu táhne na třicet. Jenže já s žádostí o ruku otálím, do mého života totiž vstoupila jiná žena…

Učarovala mi rajcovní prodavačka

Pracuji v jedné obří firmě a během dopoledne si vždycky odskočím do pekařství přes ulici, abych si koupil nějaké pečivo a koláče. Dlouhodobě tu obsluhovala mladá a milá slečna, která však před dvěma měsíci odešla a místo ní nastoupila nová prodavačka.

A jaká! Šmrncovní sexy brunetka středního věku se zelenýma očima a nádherným úsměvem. Navíc se ráda dráždivě obléká tak, aby jí vynikly svůdné křivky. Uměla chlapy provokovat, u mě se jí to dařilo na podtrženou jedničku. Při každé návštěvě jsem ji hltal a doslova svlékal očima.

Flirtoval jsem s ní pokaždé, když jsem si objednával nějaké dobroty, což jí evidentně dělalo dobře. Rozuměli jsme si, byť byla výrazně starší než já. Jednoho dne jsem do pekařství zavítal až před koncem zavírací doby. Přivítala mě s rozkošným úsměvem. „Copak vás dneska tak zdrželo?“ mrkla na mě. Dali jsme se do řeči a já v tu chvíli úplně zapomněl, pro co jsem vlastně do pekařství šel.

Pozval jsem ji na sklenici vína

Řekla, že se jmenuje Jitka a z tónu, jakým se mnou mluvila, šlo poznat, že jí nejsem lhostejný. Atmosféra byla příjemná, uvolněná a já jí navrhl, jestli by nešla někam posedět, když za chvíli končí směnu... „Moc ráda,“ usmála se na mě a já se zaradoval. Věděl jsem, že Pavlína dorazí domů později, protože měla něco domluveného s kamarádkami. Takže jsem využil situace a počkal na Jitku.

Pozval jsem ji na sklenici vína, která se poněkud protáhla. Výborně jsme se bavili. Prozradila, že je jí osmačtyřicet, nedávno se rozvedla a že se cítí smutná a opuštěná. Vyzvídala, jestli mám přítelkyni, ale informaci o Pavlíně přijala zcela v klidu. „Ještě aby takový fešák jako ty nikoho neměl,“ prohlásila a já raději přepnul na jiné téma. Byl jsem z ní unešený a doprovodil ji až domů.

Líbali jsme se před jejím domem

Poděkovala mi za krásný večer a přitom vytáhla svůj dokonalý úsměv. Nevydržel jsem to, přiblížil se k ní a začal ji líbat. Nebránila se ani trochu. Naopak. Před jejím domem jsme zůstali asi pět minut. Nakonec mi řekla, ať už jdu, že na mě čeká přítelkyně.

Rozloučili jsme se a já vyrazil za Pavlínou. Celou cestu a vůbec celý večer jsem ovšem Jitku nedostal z hlavy. Pavlína na mně nic nepoznala. Schůzky s Jitkou však pokračují dál. Na sex nedošlo, ale jak se říká, visí ve vzduchu. Řeším teď veliké dilema a nevím si vůbec rady. Nechci totiž ztratit ani jednu!

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články