Roman (45): Podvádím svou manželku. Dcera kvůli tomu se mnou nechce trávit Vánoce

Roman (45): Podvádím svou manželku. Dcera kvůli tomu se mnou nechce trávit Vánoce
Zdroj: Freepik

Když praskne nevěra, nesmí se člověk divit, že se k němu spousta lidí otočí zády. Roman svoji manželku podváděl dlouhá léta, ona mu to tiše tolerovala. Teď na to přišla i jeho pubertální dcera a kvůli tomu s ním nechce trávit Vánoce.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 24. 12. 2022 10:00

Udělal jsem velkou chybu. Nejsem prostě dokonalý a vím to. Neumím se prostě udržet. Když vidím krásnou ženu, hned bych ji chtěl dostat do postele.

Nejsem žádný svatoušek

I přes tuto mou slabou stránku jsem našel ženu, kterou miluji. Je mi jí vlastně líto. Zasloužila by si někoho lepšího než jsem já. Aneta (43) je prostě anděl na zemi. Udělala pro mě spoustu dobrého a já jí přitom oplácím dobré skutky nevěrou. Opravdu bych se sebou měl něco dělat.

S Anetou jsme manželé patnáct let a máme spolu dceru Gábinu (14). Nejen kvůli Anetě, ale i kvůli Gábině bych se chtěl změnit. Jsou to jediné dvě ženy, na kterých mi v životě záleží. Ty ostatní, se kterými jsem spal, pro mě nikdy nic neznamenaly.

Praskla na mě nevěra

Aneta se mnou vždy měla svatou trpělivost. Věděla, že jí nejsem úplně věrný, ale pokaždé to přecházela. Vždy ve mně viděla jen to dobré a doufala, že se dokážu změnit. Moji poslední eskapádu už nepřešla jen tak s klidem. Prasklo to asi před měsícem, když mi na mobil přišly nahé fotky od milenky a omylem je uviděla Aneta. Hned jí bylo jasné, o co kráčí.

„Nebudu dělat vlny před Vánoci, ale už ty tvoje zálety dál nesnesu. Je to nedůstojné pro mě i pro tebe. Požádám o rozvod,“ řekla mi. A i když jsme to všechno probírali za zavřenými dveřmi, s největší pravděpodobností nás slyšela Gábina. Od té doby se mnou nepromluvila ani slovo.

Dcera se na mě zlobí

Vrchol přišel před pár dny. „Nechci s tebou trávit Vánoce. Budu s kýmkoliv jiným, jen v žádném případě ne s tebou,“ řekla mi při jedné menší hádce. „Nechci tě už ani vidět,“ dodala a odešla k babičce. Stál jsem tam jako opařený. Je mi jasné, že se nějakým způsobem dozvěděla o mých problémech s Anetou.

Kdyby jen věděla, jak moc mi na ní záleží. Chtěl bych celou situaci nějakým způsobem napravit. Nemůžu přijít o obě. To bych psychicky nezvládl. Přeji si, aby naše rodina mohla fungovat jako doteď. S Gábinou to musím nějak srovnat, nenechám se obrat o společné Vánoce.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články