David (25): Sestra mi vynadala, že podvádím svou přítelkyni. Nechápe, že to potřebuji

David (25): Sestra mi vynadala, že podvádím svou přítelkyni. Nechápe, že to potřebuji
Zdroj: Freepik

David není úplně příkladným partnerem. Nemůže si pomoct, ale jedna žena mu prostě nestačí. Nedávno na to přišla jeho sestra a pořádně mu za to vyčinila. Mělo to nějaký účinek?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 31. 01. 2022 08:00

Vím o sobě, že nejsem žádný svatoušek. Spousta lidí by mě za moje chování odsoudila, ale já jsem prostě takový a nemůžu si pomoct. Jedna žena mi nestačí. Obzvlášť, když se dlouhou dobu nevidíme, nedokážu se udržet.

Současná přítelkyně je v zahraničí

Přesně takhle to dopadlo i s mojí současnou partnerkou Anetou (23). Začali jsme spolu chodit před víc než půl rokem. Je krásná, inteligentní a opravdu jsem o ni měl od začátku obrovský zájem. Zádrhel nastal, když mi řekla, že na začátku října odjíždí na Erasmus do Portugalska.

„Mám tě opravdu ráda a myslím si, že nám vztah na dálku bude fungovat,“ řekla mi, když odjížděla. Samozřejmě, že jsem s ní v tu chvíli souhlasil. Nechtěl jsem o ni přijít, opravdu se mi moc líbila. Problém však je, čím déle jsme od sebe, tím je to pro mě těžší, a tak jsem svoje potřeby začal řešit jinde.

Nemohl jsem si pomoct a podvedl ji

Před pár týdny jsem se seznámil s novou spolubydlící mojí sestry. Veronika (20) je opravdu kočka, moc se mi líbila a pokaždé, když jsem šel sestru navštívit, mohl jsem na ní oči nechat. Nakonec jsem se osmělil a pozval ji ven.

Naše rande dopadlo tak, že jsme spolu skončili u mě doma. Sex s ní byl naprosto úžasný, především po tak dlouhé době. Moc jsme si rozuměli, takže se z našich tajných schůzek stalo pravidlo. Prosil jsem Veroniku, aby o nás nic neříkala mojí sestře. Chtěl jsem náš vztah udržet v tajnosti, ale teď je mi jasné, že jsem doufal marně.

Sestra na náš vztah přišla

Před pár dny mi rozčílená sestra zvonila u dveří. „To bych opravdu nevěřila, že můžeš být takové prase. Veronika mi všechno řekla. Udržuješ vztah s Anetou, a přitom jí za zády spíš s mojí spolubydlící?“ řvala na mě. „Jsi opravdu ten nejhorší chlap, kterého znám,“ stačila mi říct a odešla.

Neměl jsem šanci se nějak ospravedlnit. Sestra si na mě udělala názor dřív, než znala všechny okolnosti. Opravdu mě mrzí, že mě takhle vidí, ale kdyby se snažila aspoň pochopit moji situaci, určitě by ji to nezabilo. Vydržet čtyři měsíce bez sexu je pro mě fakt těžké a je mi líto, že to ségra nechápe.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články