Melánie (33): Přítel přede mnou tajil naprosto zásadní věc. Přiznal se mi, až když jsem byla těhotná

Melánie (33): Přítel přede mnou tajil naprosto zásadní věc. Přiznal se mi, až když jsem byla těhotná
Zdroj: Freepik

Důvěra je v partnerství velmi zásadní. Melánie svému partnerovi věřila, ale přesně to neměla dělat. Po třech letech bezproblémového soužití ji totiž čekalo velmi nemilé překvapení.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 02. 01. 2022 10:00

S Lubošem (40) jsem se seznámila před třemi lety. Tři roky jsou dlouhá doba, abyste někoho poznali a udělali si o něm obrázek. Tak se to aspoň říká. Jak jsem ale zjistila, nemusí to být tak docela pravda. Já celou tu dobu žila ve lži.

Se synem Petrem měl úžasný vztah

Od začátku vztahu jsem věděla, že má Luboš dítě. Se svojí bývalou manželkou vychovával syna Petra (7). Moje seznámení s ním proběhlo krátce poté, co jsem s Lubošem začala chodit. Tím, že má syna, se mi chlubil už na prvním rande. „Vím, že tě tím možná odradím, ale můj syn je pro mě vše a chci, abyste si spolu rozuměli,“ řekl mi tehdy.

Jeho lásku k synovi jsem mu věřila, měli spolu úžasný vztah. Přesně takový, jaký by měl vzniknout mezi otcem a synem. I já měla Petra ráda, je to fajn kluk. Luboš měl syna ve střídavé péči, takže když jsme spolu začali bydlet, musela jsem si rychle zvyknout na nový režim.

Zjistila jsem, že spolu čekáme dítě

Takto jsme spolu strávili tři roky. Nic mi nechybělo a když jsem viděla, jaký je Luboš obětavý otec, začaly se ve mně bouřit hormony. Několikrát jsem o tom s Lubošem mluvila. „Nepřál by sis další dítě? Jsi tak úžasný táta,“ říkala jsem mu a doufala, že jeho odpověď bude znít ano. On se jí ale vždy vyhnul a téma nějak zamluvil.

Když jsem před třemi měsíci zjistila, že jsem těhotná, byla jsem štěstím bez sebe. Konečně budu maminka! Myslela jsem si, že Lubošova reakce bude stejně nadšená. Bohužel jsem se spletla. „To nemůže být pravda, vždyť jsme si dávali pozor,“ řekl mi zkroušeně.

Luboš přede mnou skrýval velké tajemství

„Musíš jít na potrat, já si nemůžu dovolit mít další dítě,“ řekli mi. „Jak další? Myslíš kromě Petra?“ ptala jsem se, a to jsem neměla dělat, ještě ten večer mi všechno prozradil. Petr není jeho jediný syn. Z předešlého vztahu má ještě další dvě děti, na které musí platit alimenty. „Nemám s jejich matkami nejlepší vztahy, a tak je nevídám,“ dodal.

Celý večer mě pak přemlouval, abych šla na potrat. To já ale neudělám. Jsem na něj naštvaná, že přede mnou skrýval tak zásadní věci. Pokud to se mnou myslel vážně, měl mi to říct hned, takto to ve vztahu přece nemůže fungovat. Lubošovi jsem na rovinu řekla, že na potrat nejdu, ať se smíří s tím, že bude mít čtvrtého potomka. Nepřijal to úplně s nadšením.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články