Katka (26): Nejlepší kamarád mého přítele zjistil, že ho podvádím. Udělal mi nabídku

Katka (26): Nejlepší kamarád mého přítele zjistil, že ho podvádím. Udělal mi nabídku
Zdroj: Freepik.com

Katka udělala jednu zásadní chybu, která ji teď bude možná stát dlouholetý vztah. Našla si milence a rok svého přítele podváděla. Nečekala, že ji odhalí jejich společný kamarád. Ten jí teď udělal nabídku, kterou Katka přijmout nechce, ale možná jí nic jiného nezbývá. Co má dělat?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 12. 2020 18:00

Myslela jsem si, že mám situaci pod kontrolou. Podvádím svého přítele. Jde čistě jen o sex s někým jiným. Byla jsem odhalena a teď se musím rozhodnout, co budu dělat.

Promyšlená nevěra

S Tomášem začínáme šestý rok našeho vztahu. Dalo by se říct, že mi nic nechybí. Tom je skvělý chlap. Jenže to bude právě ono. Ten dokonalý vztah je pro mě do jisté míry nuda a já potřebuji vzrušení. Když se naskytla možnost si začít čistě sexuální vztah, šla jsem do toho. Roberta jsem potkala v hospodě, kam s kamarádkou chodíme.

Když jsem se s ním vyspala poprvé, neměla jsem pocit viny. V našem vztahu s Tomášem to od té chvíle klapalo ještě více. On nic netušil a já mohla uspokojit svoje potřeby konat zakázané. S Robertem jsme se stali čistě jen milenci. Šlo jen o sexuální kontakt. Jako člověk mi blízký moc nebyl, ale bavil mě ten pocit.

Celé mi to procházelo rok. Doma to klapalo a schylovalo se pomalu ke svatbě. Věděla jsem, že Tomáše miluji a chci s ním být. Robert byl jen takové zpestření. Žila jsem v tom, že to mám skvělé promyšlené a přítel nemá šanci mě odhalit. Jenže jsem se přepočítala.

Odhalení kamarádem

To, že jsem se o Roberta nezajímala jako o člověka a nic jsem o něm nevěděla, se mi stalo osudným. Máme s Tomášem jednoho společného kamaráda. Radek je vlastně nejlepší kamarád Tomáše. Opravdu jsem nečekala, že jednoho dne zazvoní u Roberta, když já budu v jeho posteli.

Nešlo z té situace utéct. Radkovi bylo hned jasné, co tam dělám. V danou chvíli se k tomu nevyjadřoval a dělal, že se nic neděje. Pár dní nato mě ale začal uhánět. Chtěl se sejít. Řekl mi, že přesně ví, co dělám. Udělal mi následující nabídku: „Pokud mě vyměníš za Roberta a já budu tvůj milenec, nic Tomášovi neřeknu.“

Nechtěl odpověď hned. Měla jsem čas přemýšlet. Robert mi jako milenec naprosto vyhovoval. Radek je malý tlustý týpek, který má do krasavce daleko. Jenže pokud si chci Tomáše udržet, možná nemám na výběr. Napadlo mě, že to Tomovi řeknu sama, ale tajně doufám, že mě Radek jen zkouší.

Musím se rozhodnout

S Robertem jsem to na nějaký čas celé ukončila. Jsem nyní věrná, ale zdá se, že to nestačí. Radek mě denně zahlcuje dvojsmyslnými zprávami. Tlačí na odpověď. Přiznal se, že jsem se mu vždycky líbila. Teď má konečně šanci si mě užít. Jsem z toho znechucena. Obávám se, že mě zahnal do kouta.

Tomáš začal mluvit i o dětech. On se mnou zkrátka počítá. Náš vztah ještě donedávna klapal. Je jasné, že jsem to celé pokazila já. Teď je otázkou, co je správné. Nechat Roberta úplně plavat a umlčet Radka? Nebo říct pravdu Tomovi a doufat, že mi odpustí a svatba nakonec bude?

Umět tak vrátit čas, svoje chyby bych neopakovala. Navíc, poměrně dost mě děsí Radkovo nahé tělo. Je mi jako muž vyloženě odporný. Za týden k nám má jít Radek na pokec. Doufám, že to dobře dopadne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články