Natálie (39): Koupili jsme dům, který byl plný zla. Muselo se stát neštěstí, aby mi manžel uvěřil

Natálie (39): Koupili jsme dům, který byl plný zla. Muselo se stát neštěstí, aby mi manžel uvěřil
Zdroj: Freepik.com

Natálie si s manželem pořídili dům, o kterém vždycky snili. Netušili však, že se v domě odehrálo něco, co ovlivní i je. Natálie cítila, že se stane nějaké neštěstí. Bohužel, její tušení se vyplnilo. Co se v domě dělo a proč?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 11. 2020 15:00

Dlouhé roky jsme šetřili peníze, abychom si mohli s manželem Danem koupit dům. Usmálo se na nás štěstí, protože jsme našli levný, ale veliký dům.

Divný pocit

Prodávala ho žena, které zemřel manžel. Nechtěla v něm bydlet sama, a tak se rozhodla levně se ho zbavit. Dům si sice zasloužil pár úprav, ale i tak jsme si ho pořídili s tím, že si ho postupně opravíme. Bydlet se v něm dalo, takže jsme si s ženou plácli a do měsíce jsme se stěhovali.

Po pár prvních nocích jsem si všimla divných skvrn na stěně. Vypadalo to jako nějaké písmo, které vždy k večeru nabralo na intenzitě. Dan tomu pozornost nevěnoval, svaloval to na stáří domu. Tvrdil, že postačí, když místnost vymalujeme. Nebyla to ale bohužel jediná zvláštnost, která se v domě objevovala.

Do druhého patra vedly točené schody. Nejednou jsem měla pocit, že za mnou někdo jde, i když jsem byla v domě sama. Pro jistotu jsem se pevně držela zábradlí, protože jsem cítila, že se mě snaží někdo strčit dolů. Já, na rozdíl od manžela, věřím na věci mezi nebem a zemí. Takže jsem se měla na pozoru.

Muselo se stát neštěstí

Prosila jsem manžela, abych si mohla pozvat někoho, kdo se zabývá duchovnem, aby náš dům očistil od všeho zlého. Ten se smál, že nic takového neexistuje. V hloubi duše jsem ale cítila, že se stane nějaké neštěstí. I náš pes se totiž začal chovat velmi nervózně. Kolikrát ležel v pelechu a zničehonic začal vrčet. Zvednul hlavu a očima jakoby sledoval něčí pohyb.

Naše šestiletá dcera Nina začala bezdůvodně hubnout a byla neustále bílá jako stěna. Měla neklidné spaní. Jednoho dne se mi svěřila, že si myslí, že s námi v domě žije někdo další. Věřila jsem jí, protože jsem prožívala něco podobného. Hledala jsem způsob, jak se onoho zlého zbavit.

Když jedno odpoledne Nina spadla ze schodů a ošklivě se poranila, musela jsem jednat. Brečela, že ji někdo strčil. Neměla šanci to ustát. Měla zlomenou ruku a naražená žebra. Dan už se tak nesmál, ale stále neměl potřebu to řešit. Muselo se stát ještě něco horšího, aby pochopil, že tu nejsme sami.

Ochranný rituál

I na manžela mělo zlo spadeno. Jednou v noci mě vzbudil jeho nepřirozený pohyb. Ležel na postel a zmítal se. Vypadalo to, jako kdyby na něm někdo klečel a škrtil ho. Nemohl skoro vůbec dýchat. Musela jsem vynaložit poměrně dost síly, abych ho posadila a on mohl popadnout dech. Sotva mohl mluvit, řekl: „Nemohl jsem vůbec dýchat, cítil jsem ruce na svém krku.“ Vypadal dost vyděšeně a já vlastně také.  „Už mi věříš, že se tu děje něco divného?“ Kýval hlavou a prosil mě, abych zjistila, o co jde. Navrhl dokonce, že dům prodáme a najdeme si něco jiného.

Pozvala jsme k nám čarodějku, která nám pomohla s ochranným rituálem. Kolem domu jsme museli položit kameny, které přinesla. Rituál jsme museli udělat celá rodina, aby byl účinný. Každému z nás dala amulet, který máme nosit, aby nás chránil. Od té chvíle už je klid. Později jsme se dozvěděli, že muž té ženy, která nám dům prodala, se ji pokoušel udusit a ona ho v sebeobraně strčila ze schodů.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články