Leona (27): Měla jsem milence dřív než přítele. Teď mám oba a nedokážu se mezi nimi rozhodnout

žena
Zdroj: Freepik.com

Leona měla smůlu, co se vztahů týče. Rozhodla se, že si najde muže jen jako milence. To se jí podařilo a byla tak spokojená. Život jí ale nečekaně nadělil přítele, který byl přesně pro ni. Jediná věc, kde to s ním vázlo, bylo právě milování. Nyní stojí před otázkou, zda si má nechat oba. Jak to celé dopadne?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 10. 2020 16:30

Po několika neúspěšných vztazích jsem si řekla, že si najdu muže jen na sex. Většinou se tak chovají muži, ale já už byla zoufalá, že mi žádný vztah nevydrží. Na jedné diskotéce jsem se seznámila s Daliborem. Můj plán vycházel, protože ani on nechtěl závazky. Šlo mezi námi jen o sex.

Stačil mi jen milenec

Tento náš  ,,vztah“ trval půl roku. Musím uznat, že jsme si v posteli velmi vyhovovali. Dalibor byl o pět let starší a věděl, jak na mě.  Scházeli jsme se maximálně třikrát týdně. Krásné na tom bylo, že jsem nemusela nic řešit. Žádné závazky ani povinnosti. Ovšem můj vnitřní červíček mi stále našeptával, že takhle nemůžu žít napořád.

Mám mladšího bratra, který studuje vysokou školu. Potřeboval pomoci s jednou diplomkou, sešli jsme se u něj doma. Už tam měl kamaráda Otakara (25). Po představení nás dvou jsem si všimla, že po mě neustále kouká. Naše pohledy se potkávaly celé odpoledne. Když už bratr řekl, že to zvládne sám, odešli jsme. Ota mě u výtahu pozval na kávu.

Nečekaná láska

Nakonec jsme spolu strávili dalších několik hodin příjemným povídáním. Ucítila jsem ten známý pocit v břiše, že jsem se zamilovala. Do toho mi volal Dalibor, zdali to večer platí. S Otakarem jsem se narychlo rozloučila a letěla domů. Tentokrát byl sex s Daliborem divoký, protože jsem si představovala Otakara.

Sám se mě ptal, co to do mě vjelo, že takhle divokou mě nezná. Velmi se mu to líbilo. Druhý den mi zase Ota volal s pozváním do kina. Byl mi jako člověk velmi blízký a byla slast na něj pohledět. Dost jsme si rozuměli. Zcela nenásilně jsme spolu začali chodit. Těšila jsem se na první milování s ním.

Chci je mít oba

Nejsme malé děti, takže skoro po měsíci mě k sobě pozval. Dali jsme si večeři, podívali se na starý film. Co se bude dít, bylo jasné nám oběma. Jenže přišlo zklamání. Neumím říct, čím přesně to bylo, ale sex byl nuda. Jedna veliká utahaná nuda. Nedala jsem na sobě nic znát, ale už jsem se těšila na Dalibora.

Hned ten večer jsem si to s ním vynahradila. Dostala jsem se do velmi hloupé situace. S Daliborem zažívám úžasný sex, ale city v tom nejsou. Jako pár bychom budoucnost neměli. Oproti tomu Ota je povahově přesně ten typ muže, kterého jsem si přála. Mrtvý bod je u nás právě sex.

Pohrávám si s myšlenou, že si nechám oba. Dalibor mě uspokojí sexuálně, Ota bude v roli partnera. Jediné, kdo mi to celé ničí, je bratr. Vímoc dobře, že mám Dalibora a jakou roli v mém životě hraje. Teď mě nutí, abych to ukončila, nebo to Otovi řekne. Pokud to udělá, tuším, že to nepochopí a rozchod bude na světě.

Musím se rozhodnout, buď kvalitní sex, ale budu zase single. A pokud to ukončím s Daliborem a zůstanu s Otou, ochudím se o sexuální zážitky.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články