Kamila (45): Moje dcera čeká dítě s mým milencem. Bojím se jí říct pravdu

žena, smutek
Zdroj: pixabay.com

Kamila se před pěti lety rozvedla a už nechtěla žádný trvalý vztah. Rozhodla se, že si bude jen užívat. Narazila na mladšího muže, se kterým udržovala pouze milenecký poměr. Netušila ale, že když jí dcera představí svého přítele, bude to někdo, koho už zná. Jak to nakonec dopadlo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 10. 2020 16:30

S manželem jsme se před pěti lety rozvedli. Já se v té době zařekla, že už žádný vztah nechci. Vzhledem k tomu, že vypadám stále velmi dobře, rozhodla jsem se, že si budu už jen užívat. Žádného chlapa si nepustím k tělu už tak blízko.

Mladší milenec

Když mě v hospodě oslovil mladší muž jménem Lukáš, velmi mi to lichotilo. Neměla jsem co ztratit, city jsem měla pečlivě schované. Šlo jen o flirt. Byl o deset let mladší, což mi řekl až po první strávené noci. Milovat se s mladším mužem bylo velmi osvěžující. Nic jsem od toho nečekala, zcela mi vyhovovalo, že to cítí stejně.

Bavili jsme se spíše na povrchní úrovni. Žádné svoje historky z minulosti jsme si nesdělovali. Šlo čistě o přitažlivost dvou lidí. Jednou se mi přiznal, že má přítelkyni. Nemohlo mě to naštvat, protože nešlo o lásku. Spíš mi bylo líto té chudinky, která má doma takového nevěrníka.

Nemilé překvapení

Moje dcera Nikola (23) se pak konečně přiznala k tomu, že se půl roku s někým stýká a vypadá to velmi slibně. Vyprávěla, jak je do něj zamilovaná, toužila po tom mi ho představit.  Domluvili jsme se, že zajdeme společně všichni tři na večeři. Prosila mě, abych na něj byla hodná, protože ho doopravdy miluje.

Na dceři bylo vidět, že jí na tom setkání záleží. Sešli jsme se v jedné indické restauraci, přišla jsem jako poslední ke stolu a Nikola už na mě z dálky mávala. Krve by se ve mně nedořezal, u stolu seděl Lukáš. Netušila jsem, co budu dělat. Jeho vyděšený výraz napovídal tomu, že s takovou situací také nepočítal.

Dělali jsme, že se neznáme

Stoupl si, podal mi ruku a představil se jako Lukáš. Vykal mi. Dobře udělal, že hrál hru tímto způsobem. Nikola tam seděla celá rozzářená. Nesměla se dozvědět, že s jejím přítelem skoro čtyři měsíce tajně spím. Těžko bych jí vysvětlovala, že jsem nevěděla, že je to její přítel.

Těšila jsem se, až večeře skončí, protože mi z celé té situace nebylo dobře. Nedokázala jsem se chovat normálně, protože mě štvalo, že zrovna moje dcera musela narazit na někoho, kdo ji bude podvádět.  Jenže to nebylo všechno, celá nadšená nám sdělila, že je těhotná.

Vydírá mě

Moje gratulace nebyla zcela upřímná, protože jsem věděla, co je Lukáš zač. On sám byl z té informace docela šokován. Druhý den mi volal. ,,Čau krásko, kdy se zase uvidíme?“ zeptal se jakoby nic. ,,Tobě to asi nedošlo, my dva už se vídat nebudeme, chodíš s mojí dcerou,“ řekla jsem jasně.

Lukáš se bohužel nevzdává, protože až nyní přiznal barvu, že se do mě zamiloval. Má v plánu Nikolu i dítě opustit. Snažím se mu to rozmluvit. Přišel s návrhem, že pokud se budeme nadále vídat, tak se o Nikolu postará. Pokud ne, vše jí řekne. Přemýšlím, že jí pravdu řeknu sama, nedokážu takhle žít.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články