Šárka (27): Ve vztahu s přítelem jsem se začala nudit, zkusila jsem seznamku. Přinesla mi obrovské překvapení

žena
Zdroj: Unsplash.com

Šárka byla ve vztahu s Michalem dlouhých sedm let. Poslední roky se zajely do jistého stereotypu, který jí naprosto nevyhovoval. Rozhodla se, že si založí profil na seznamce a počká si, zdali se někdo ozve. Nemělo to dlouhého trvání a napsal jí nějaký Jirka. Psali si poměrně dost a pak došlo i na schůzku. Kdo nakonec na rande přišel?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 09. 2020 16:30

S Michalem chodíme sedm let, první tři roky byly růžové a zamilované, další už byly jeden veliký stereotyp. Do práce, z práce a pak sedět doma a koukat na televizi. Přišla jsem si na takový život příliš mladá, tak jsem začala hledat nějaké rozptýlení.

Hledala jsem povyražení

Zkusila jsem si prohlédnout stránky seznamky. Založila jsem si profil, ale příliš sdílná v podávání informací jsem na něm nebyla. Fotografie byla falešná. Neseděla jsem u toho celé dny, jen nárazově jsem na profil nahlížela.  Konečně tam na mě čekala nějaká zpráva. Psal mi muž, který se jmenoval Jirka.

Neměla jsem co ztratit, tak jsme si začali psát. Nejdřív o ničem a pak tak celkově o životě. Najednou jsem se cítila mnohem lépe, protože se o mě někdo zajímal. Michal seděl spokojeně u televize, zatím co já jsem se culila u monitoru počítače.

Přiznal dceru i manželku

S Jirkou jsem si propsala skoro každý večer, někdy až do noci. Zdálo se mi, jako kdybych ho znala celé roky. Přiznal se, že má dceru, ale to mi nebylo překážkou. Po čase mi napsal, že je ženatý, ale manželství je na mrtvém bodě. Stejně jako já hledal nějaké rozptýlení. Když mi jednou napsal, že by se se mnou rád sešel, váhala jsem. Už by se to dalo klasifikovat jako začátek nevěry. Kdyby mi to samé udělal Michal, byla bych naštvaná. Jirka byl ale neodbytný, tak jsem nakonec souhlasila.

Přišel úžasný muž

Pro naši schůzku našel jednou velmi dobře schovanou kavárnu v centru města. Bála jsem se, protože jsem neměla ani představu o tom, jak vypadá. Fotku mi nikdy neposlal. Já měla v profilu fotku jiné ženy. Mohl to být slušný průšvih. Michalovi jsem namluvila, že jdu s kamarádkou na pokec, stejně mu to bylo jedno. Moc jsem se nefintila, aby to nebylo zbytečné nápadné.

Byla jsem velmi nervózní. Měli jsme znamení v podobě tlusté knížky na stole. Když jsem do kavárny přišla, rychlým okem jsem hledala muže s knížkou na stole. Přišel šok.  Seděl tam můj táta. Šla jsem k němu: ,,Čau, co tady děláš?“ zeptala jsem se. Začala koktat: ,,No, víš, já tady mám schůzku.“ Všimla jsem si tlusté knížky na stole. ,,Co to čteš?“ ptala jsem se.

,,Víš, že ani nevím, je to jen knížka.“ Došlo mi to. Já si celou dobu psala se svým tátou, který byl ve vztahu s mojí matkou nešťastný. Když i jemu došlo, kdo mu přišel na schůzku, začal se velmi smát. Byl to ten nejkrásnější večer s tátou. Nakonec jsme zvolili jiný podnik, dali si dobrou večeři a do noci řešili naše ,,nespokojené vztahy“. Už žádné povyražení nehledám. Na mém vztahu s Michalem jsem začala usilovně pracovat. Nese to ovoce. Náš život se stal velmi aktivním a šťastným.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články