Marcel (45): Dal jsem na první dojem a našel si ženu. Po narození syna jsem se nestačil divit

muž
Zdroj: Freepik.com

Marcel neměl v životě moc štěstí na ženy. Byl poměrně bohatý, vydělával dost peněz a když na to po čase jeho partnerky přišly, už jim nešlo o něj, ale o jeho peníze. Už ani nedoufal, že by našel ženu, která taková nebude. Jednou narazil na Danielu, byla to jogínka, myslel si, že to je ona, která po penězích nepůjde. Měl pravdu, nebo se zase nachytal?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 09. 2020 16:30

Jsem už dvakrát rozvedený. Pár vztahů jsem po rozvodu měl, ale jak se vždy ukázalo, když dotyčná zjistila, že jsem bohatý, brala mě vždy jako sponzora.

Rád jsem si v létě čas od času rád o víkendu rád přivstal, šel běhat kolem přehrady a když bylo pěkně, i jsem se rychle smočil ve vodě. Tam jsem na Danielu (31) narazil, zrovna cvičila jógu. Už přesně nevím, jak jsme se dali do řeči, myslím, že jsem se jí zeptal, co to dělá.

Cvičitelku jsem doma ještě neměl, bylo to lákavé

Byla z ní cítit taková vnitřní čistota, zdálo se, že to není žena, které jsem do teď poznal. Byla cvičitelkou jógy a o těchto lidech jsem se doslechl, že pro ně materiální věci nemají hodnotu. Nepila, nekouřila, jedla zdravě, měla rozhled a navíc, díky cvičení měla překrásnou postavu. Zamiloval jsem se.

Někdy bylo těžké ji na něco nalákat, protože chodit do kina nebo na večeři pro ni zajímavé nebylo, raději vzala batoh a jela do hor poznávat sílu přírody. Chtěl jsem toho být součástí.

Nebylo lehké jí stačit, ale o to víc mě lákala. Po půl roce jsem svůj boj o tuto ženu vyhrál a tvořili jsme pár. Netrvalo dlouho a bydleli jsme spolu. Její koníček jí zatím slušně vydělával, takže byla samostatná. Já jsem zatoužil ještě po dítěti, dokud to šlo. Zprvu se bránila, že ještě není čas, že svoji cestu nedokončila. Nechtěl jsem tlačit, ale zdála se být vážně ideální ženou, se kterou bych chtěl založit ještě rodinu. Nakonec svolila, slíbil jsem jí, že jí i po porodu umožním, aby se ke své vášni mohla vrátit, a budu jí podporovat a pomáhat. Do roka se nám narodil syn Sebastián.

Z cvičitelky zlatokopka

Po narození syna byla protivná, nepříjemná a jen si na vše stěžovala. Doufal jsem, že je to hormony a že se to srovná. Začala být náročná na vybavení pro dítě, vybírala samé drahé věci, doma chtěla mít ty nejvíc přepychové spotřebiče.

Nepoznával jsem ji, nikdy po ničem takovém netoužila, dokonce to odsuzovala. Bylo to horší a horší, když přišel konec s kojením, okamžitě po mně chtěla zaplatit plastiku prsou. Ona, jogínka? To jsem byl v šoku. Ale neváhal jsem a zaplatil to. Čím víc jsem dal, tím víc chtěla. Ať už novou kuchyň nebo auto, vždy to musela mít, jinak mě začala vydírat, že jsem slíbil, že jí budu pomáhat. Jenže, já to nemyslel tak, že mě bude vysávat finančně. Veškeré intimnosti šly do kopru, jen jsem platil. Měsíčně jsem jí posílal skoro třicet tisíc na její výmysly.

Je možné, že to celé předstírala a teď ukázala pravou tvář? Protože k cvičení se už nevrátila a žádnou praxi neprovádí. Jen utrácí moje peníze.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články