Karel (36): Žena se doma nudí, tak začala na internetových bazarech prodávat moje věci

muž, vztek
Zdroj: Freepik.com

Karel se nám svěřil se svým příběhem o tom, jak náhodou zjistil, že jeho žena Jarka tajně prodává jeho věci na motorku. Nebylo to vše, čeho se chtěla zbavit. Jakmile to zjistil, požádal ženu, aby inzeráty smazala a omluvila se. Inzeráty sice smazala, ale na omluvu čeká do teď. Jak byste se zachovali vy?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 09. 2020 11:00

Jsem ženatý s Jarkou teprve pět let. Není to sice dlouhá doba, ale myslel jsem si, že ji znám. Nedávno se nám narodil syn, jsou mu dva měsíce. Je to zlaté dítě, protože jen spí a skoro nebrečí, Jarmila s ním nemá žádné starosti. Máme menší domeček, který moc času nezabere. Žena se asi nudí a tak začala vymýšlet, jak se zabavit.

Žena prodává moje věci

Kdysi jsem hodně jezdil na motorce a mám z těchto dob poměrně dost věcí. Helmu, koženou bundu s kalhoty, nějaké motorkářské rukavice. Jsou to dva roky, co jsem na motorku nesedl, protože jsem měl ošklivou nehodu a mám ještě pořád strach. Neznamená to, ale že bych se těch věcí chtěl vzdát. Určitě se ještě někdy projedu. Zcela náhodou jsem zjistil, že moje žena se rozhodla, že doma tyto věci překážejí a chtěla se jich zbavit.

Hledal jsem jednou na internetovém bazaru použité kolo a co jsem nenašel? Žena podala inzerát a prodává moje věci kolem motorky. Začal jsem víc slídit, co všechno ještě prodává. Vždycky to byly moje věci. Ať už pro motorku nebo moje staré nářadí nebo dokonce můj foťák.

Chytl mě neskutečný vztek, co si to vůbec dovoluje. Stálo mě to dost peněz. Vše jsem si kupoval postupně a ona je teď jen tak prodává? Rozjel jsem se z práce rovnou domů. Okamžitě jsem to na ní vybalil, co to má jako znamenat. Její odpověď mě šokovala. ,,Vždyť na motorce stejně nejezdíš, tak přestaň vyvádět.“ To mě rozčílilo do běla. ,,A nářadí prodáváš proč proboha?“ křičel jsem. Reakce opět hodna na pár facek. ,,Nářadí nepoužíváš, nepamatuji si, kdy jsi doma něco dělal.“ "To je, asi jako kdybych ti prodával tvoje boty jen proto, že je nenosíš každý den," říkal jsem.

Čekám na omluvu

Požádal jsem ji, aby ty inzeráty smazala. Počkal jsem si, až to udělá, abych měl jistotu. Svoje cennější věci jsem si dal do kufru, který se dá zamknout a odvezl jsem si ho do práce. Nejlepší na tom je, že je ještě uražená a naštvaná. Mohlo to prý hodit dost peněz. Takhle to tady leží ladem a zabírá místo. Jeden argument jsem jí právě sebral tím, že jsem si věci odvezl jinam. Teď abych si doma hlídal svoje věci, aby neměla chuť je prodat. Trochu se bojím o svoji motorku. Díky bohu není majitelem, tak snad si nic takového nedovolí. Je to skoro měsíc a do teď čekám na to, až se mi omluví.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články