Martin (33): Musím nutně vědět, zda mě přítelkyně nepodvádí. Přišel jsem na geniální způsob, jak to zjistit

Martin (33): Musím nutně vědět, zda mě přítelkyně nepodvádí. Přišel jsem na geniální způsob, jak to zjistit
Zdroj: Freepik

Martina v práci nedávno povýšili, proto tráví čím dál víc času na cestách. Doma se skoro neukáže. Nedávno si všiml změny chování své přítelkyně a bojí se, že ho podvádí. Chce nezvyklým způsobem zjistit, kde je pravda.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 05. 07. 2021 11:00

Vždycky jsem byl spíš samotář. Miloval jsem čtení knih a výlety do přírody, ale neustálá samota se mi časem začala zajídat. Proto jsem byl rád, když jsem si před třemi lety našel přítelkyni. Je perfektní, máme podobné koníčky a sdílíme i lásku k literatuře. Po roce chození jsme oba chtěli náš vztah posunout, a tak jsme se sestěhovali.

Kvůli nové práci jsem měl málo času

Idylka pokračovala i první rok a půl společného bydlení. Hádky a rozepře přišly teprve nedávno. V práci mě povýšili. Moje nová pozice znamenala více peněz, ale i časté cestování. To přítelkyni vadilo nejvíce. Byl jsem stále mimo domov. Mnohokrát se stalo, že jsem odjel, vrátil se na víkend, a pak zase musel odcestovat. Tento režim přestal postupně vyhovovat i mně, ale už jsem to nemohl změnit. Museli jsme to oba překousnout.

V posledních měsících se mi ale zdá, že se všechno zhoršuje. Přítelkyně místo toho, aby plánovala společný čas, často někam zmizí, když přijedu domů. Vymlouvá se na to, že musí navštívit rodiče nebo kamarády, kteří jindy než o víkendu čas nemají.

Musím zjistit, zda mě přítelkyně podvádí

Nejenže se tím pádem vidíme ještě méně, ale začal jsem si také všímat dalších změn v jejím chování. Když jsem pryč, nikdy mi nezavolá. Vždy jí musím zavolat první. "Miluji tě" jsem od ní slyšel, ani nepamatuji. Začínám se bát, že si našla někoho jiného a podvádí mě. Nechce se se mnou rozejít jen proto, že platím byt a elektřinu a ona má tím pádem kde bydlet.

Během své poslední zastávky doma jsem se proto rozhodl jednat. Jakmile se za přítelkyní zavřely dveře, nainstaloval jsem do bytu kameru. Na tu jsem se mohl kdykoliv připojit přes mobilní telefon a sledovat, co se v bytě děje. Pokud je mi přítelkyně nevěrná, rozejdu se s ní. Pokud ne, nemusí se o kameře nikdy dozvědět a náš vztah půjde dál. Vola ale ze sebe dělat nenechám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články