Horoskop bydlení: Kdo si potrpí na nejnovější trendy a kdo dává přednost útulnosti?

Horoskop bydlení: Kdo si potrpí na nejnovější trendy a kdo dává přednost útulnosti?
Zdroj: Pixabay

Chcete vědět, jaký typ domova vyhovuje vašemu znamení? Některá znamení zvěrokruhu potřebují více soukromí, jiná teplejší barvy. Přinášíme na astrologii založené tipy na prostředí, barvy a rozložení interiéru - přesně tak, jak by se vám to mělo líbit.

Jana Matušková
Jana Matušková 05. 10. 2020 07:00

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Beranovi vládne ohnivý Mars a která barva je energičtější než červená? Odstíny karmínové vás motivují. Jste citliví na světlo a pokud půjdete do světlých odstínů, dostanete se pravděpodobně do depresí. Bordó je ta správná barva, která nastaví dramatickou atmosféru, kterou tolik milujete.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býk je ovládán smyslnou Venuší, která vám dává přirozený talent pro dekorace. Jste hluboce citliví na domácí prostředí a potřebujete žít v pohodlném prostoru. Každý detail je pro vás důležitý a budete investovat do toho nejlepšího.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci touží po rozmanitosti, a proto bude váš domov vypadat divoce nebo jako naprostý výbuch kreativity! Váš styl je pestrý, setkává se s tradičním, ale i s mixem staromódního a moderního, dokonce i bláznivého stylu. Kreativita, barvy a zábava by měly být součástí vašeho domova.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Domov je rozhodně tam, kde je vaše srdce. Kreativní a romantický. Chcete útulné, uklidňující útočiště, které odráží vaše já a ctí vaše nostalgické pocity. Protože máte tak hlubokou potřebu bezpečí, obklopíte se sentimentálními objekty, jako jsou suvenýry, rodinná alba apod.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Váš domov - váš hrad, královské doupě s exotickými vlivy. Každý pokoj je promyšleně vyzdoben. Lvi milují slunce, spoustu přirozeného světla a domov je naplněn rostlinami a čerstvými bylinkami. I když se vám líbí čisté rozložení, vyhněte se strohému vybavení.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou perfekcionisté. V jejich interiéru dochází k neustálým změnám a úpravám. Nikdy nebudou spokojené. Vždy budou uklízet a upravovat svůj domov. Čistota na prvním místě. Vstup do jejich domova je jako náboženský zážitek.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Přiznejme si to, máte rádi luxus a rádi žijete ve stylu. Řízeni krásou planety Venuše milujete elegantní dům plný hezkých věcí. Jste hluboce citliví na svůj domov a chcete to nejlepší z nejlepších: nejmodernější domácí kino, impozantní knižní sbírku nebo obrovskou šatní skříň plnou vybraných kousků.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štír je soukromník, který rád zamkne dveře, zatáhne závěsy a užívá si domácí pohody. Na rozdíl od ostatních znamení mu nevadí být sám. Ve skutečnosti si to vychutnává. Miluje číst, psát si deník nebo experimentovat v kuchyni. Štíři potřebují útočiště, kde si mohou odpočinout psychicky i fyzicky.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelec se cítí klaustrofobicky, když je uvězněn na jednom místě příliš dlouho! Potřebuje však byt, který bude odrážet jeho pozemské, stále se rozšiřující zájmy a lásku k učení. Měl by být dostatečně prostorný pro všechny jeho knihy, cestovní poklady a miliony projektů, na kterých pracuje. Střelec miluje venek a široce otevřené prostory.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi obětují pohodlí pro praktičnost, ale nezapomeňte, že domov je i místem k odpočinku. Milují minimalistický styl, tlumené barvy, ocelový nábytek a v neposlední řadě – starožitnosti. Uznávají tradiční hodnoty.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře řídí všechny moderní a futuristické věci a váš domov by to měl odrážet. Obejít starožitnosti a přeplněné pohovky a poskytnout silné grafické kousky jako moderní kožená pohovka na ocelovém rámu. Přeskočit koberce a rozhodnout se pro holé dřevěné podlahy a moderní materiály, jako je sklo a ocel. To může být méně útulné, ale vám se to tak líbí.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Domov je velké osobní útočiště Ryb. Útulné útočiště, kde si dobijete své emocionální baterie. Máte velký smysl pro styl, který vkusně zdobí každý pokoj. Hedvábné meditační polštáře, přírodní vlákna a klidné barvy moře, jako je lila nebo zelená. Ve vašem domově je smyslná atmosféra, naplněná ženskými doteky, jako jsou vonné svíčky a spreje.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články