Libor (30): Přítelkyně mi tvrdila, že jezdí do Německa pracovat jako servírka. Pravda byla jinde

Libor (30): Přítelkyně mi tvrdila, že jezdí do Německa pracovat jako servírka. Pravda byla jinde
Zdroj: Unsplash

Libor (30) žije s přítelkyní Danou (25) na malém městě, kde není mnoho pracovních příležitostí. Dana pracovala jako servírka v místní restauraci, kde však měla nízký výdělek, proto se rozhodla, že začne jezdit za prací do Německa. Liborovi tvrdila, že si v Německu vydělává jako servírka, jenže skutečnost byla zcela jiná. A co na to Libor?

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 04. 06. 2020 08:00

Danu jsem poznal před pěti lety a netrvalo dlouho a dali jsme se dohromady. Oba žijeme na malém městě, kde není jednoduché sehnat práci. Navíc výdělky tu nejsou takové jako v krajských městech - nebo dokonce v Praze. Já sám musím dojíždět dost daleko, abych domu přinesl slušnou výplatu. Dana je vyučená servírka a pracovala v jedné místní restauraci, kde měla bohužel dost nízkou výplatu. Jelikož jsme si chtěli zařídit společný byt, koupit nové auto a jet na společnou dovolenou k moři, přišla Dana s návrhem, že půjde pracovat jako servírka do Německa.

Nejprve jsem z toho nebyl nadšený

Ze začátku se mi nijak nelíbilo, že bude přítelkyně každé dva až tři týdny v měsíci pryč. Pak jsme si na to ale nějak zvykli a o to více jsme se na sebe těšili. Nakonec nám to začalo vyhovovat. Přítelkyně vozila domů dost peněz, za které jsme si pořídili spoustu nezbytných věcí.

Vzrůstající pochybnosti

Časem ve mně ale začaly hlodat pochybnosti o tom, zda Dana v Německu opravdu dělá to, co mi řekla. Proto jsem si zjistil adresu onoho hotelu a domluvil jsem se s kamarádem, kterého přítelkyně nezná, aby se tam vypravil a vydával se za cizince. Kamarádovi se do toho moc nechtělo, ale na konec svolil.

Pravda mě vyděsila

Večer mi volal s tím, že jestli chci vědět pravdu, musím se na to posadit. Dana totiž nepracuje jako servírka, ale láká spolu s několika dalšími dívkami převážně z Čech bohaté cizince na sexuální služby. Nabízela se i jemu, když odmítl, odešla na pokoj se dvěma Italy. Byl jsem doslova v šoku, najednou se mi zhroutil celý svět. Celé mi to přišlo jako jeden zlý sen.

Chtěl jsem, aby prostituce okamžitě nechala

Jel jsem okamžitě za Danou, abych jí řekl, že o všem vím. Jelikož jsem ji pořád miloval, dal jsem jí na výběr, že buďto okamžitě přestane s touto prací, nebo se rozejdeme. Dana si vzala nějaký čas na rozmyšlenou, ale pak mi oznámila, že si vybrala konec, jelikož se jí příliš zalíbil život v luxusu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články