Jak přežít pandemii: Horoskop domácích činností

Jak přežít pandemii: Horoskop domácích činností

Být dlouhodobě doma a takřka nevycházet, to nikoho nebaví. Přečtěte si tipy pro jednotlivá znamení, jak se zabavit a přitom nevystrčit paty z domu. Nejdůležitější je situaci přežít a zachovat si zdravý rozum, ať koronavirus konečně porazíme.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani nedovedou jen tak sedět doma a nic nedělat, potřebují energii nějak vybít. Cvičit se dá naštěstí i doma u televize, což Berani potřebují. Berani jsou také hodně soutěživí, proto je budou bavit deskové hry pro celou rodiny, při kterých se mohou předvést. Dobrou volbou je také sledování konkrétních druhů filmů, které Berani milují.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou rádi doma se svou rodinou. Pokud je omrzí jen tak sedět a sledovat televizi, mohou si se svými nejbližšími začít vyprávět zajímavé historky. Býci jsou skvělí vypravěči, proto rozhodně nebudou nikoho nudit. Zrozenci tohoto znamení si rovněž potrpí na dobré jídlo, proto mohou vyzkoušet nové recepty. Chutnat bude zajisté všem.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci nesnášejí samotu a izolovanost, proto stráví v těchto dnech spoustu času na online chatu. A protože rádi sdělují informace nejrůznějšího druhy, můžou si začít vést deník, o který se pak podělí se svými přáteli. Blíženci nedovedou dlouhodobě zahálet, proto je může zlákat také samostudium. Na internetu je spousta edukačních videí, které stojí za zhlédnutí.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raci rádi pečují o rodinu a domácnost, proto mohou v těchto dnech uklidit celý byt či dům, na což už se stejně chystali delší dobu. Provětrat by měli všechny skříně a zbavit se oblečení, které už si stejně nikdy nevezmou na sebe. Raci rádi pomáhají druhým, proto je zaujme také možnost dobrovolnictví, které je teď potřeba více než kdy jindy.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou velice zruční, proto dokáží ve volném čase opravit spotřebiče, které zlobily. Lvi rovněž dokáží ochraňovat druhé a pomáhat jim, proto se klidně pustí do výroby roušek a dalšího potřebného materiálu. Lvíček se vždy musí tak trochu pochlubit, proto můžeme očekávat jeho četné fotografie na sociálních sítích.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny dokáží během karantény uklidit celý dům a všechno nablýskat tak, že budou členy jejich rodiny přecházet oči. Panny se jen tak nesmíří s tím, že děti nechodí do školy, proto jsou schopné je učit doma, či jim vymyslet jinou smysluplnou činnost. Panny doma rozhodně zahálet nebudou, to raději upletou svetry pro celou ulici.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhám nedělá izolace dobře, proto se budou snažit s okolím udržovat kontakt alespoň přes internet. Váhy baví sledovat aktuální situaci, proto se z nich stanou věrní diváci zpráv. Mají spíše intelektuální zájmy, takže sáhnou po oblíbené knize, nebo se začnou učit cizí slovíčka, aby jejich mozek nezakrněl.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíry zajímají duchovní věci, proto si díky karanténě udělají čas na nejrůznější dechová a meditační cvičení, která musejí v běžném shonu vypustit. Štír je také velice vášnivý, proto bude mít doma s partnerem velkou chuť na milování. V ložnici nebude mít žádné zábrany ani v době pandemie, Štíři zkrátka dělají všechno naplno.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelec není rád, když musí být zavřený doma, proto si bude rozšiřovat obzory čtením a sledováním naučných pořadů. Na jednu stranu bude Střelec rád, že se konečně mohl podívat na filmy, které chtěl vždycky vidět a nenašel si na ně čas. Jeho blízcí zase ocení, že se Střelec drží víc doma a chová se zodpovědněji než jindy.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi rádi tráví čas v nejužším rodinném kruhu. Věnovat se budou hlavně dětem, kterým předají své znalosti i životní zkušenosti. Kozorozi patří mezi znamení, která se budou snažit ostatním život doma zpříjemnit, takže začnou vymýšlet různé hry a činnosti. Na internetu budou pravidelně procházet e-shopy, aby jim neunikla žádná sleva, byť nyní není zrovna doba na nákupy.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři už teď přemýšlejí, co budou dělat, až tato situace skončí a život se vrátí do normálu. Plány mají smělé a rádi se jimi zaobírají. Vodnáři jsou umělecky založení, proto se neváhají pustit do malování obrázků či třeba do výroby nádob na hrnčířském kruhu. Roušky, které vyrobí Vodnář, budou zajisté velmi osobité a poznáte je na první pohled.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou empatické, proto se trápí tím, co se ve světe děje a rády by nějak pomohly. Některé Ryby se zapojí do různých dobrovolnických programů, jiné budou pomáhat pouze členům vlastní rodiny. Ryby by měly zvolit nějakou formu duševní očisty, třeba se ze svých zážitků vypsat v deníku, nebo zkusit svoje pocity namalovat.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články