Horoskop zdraví: Kdo bude mít respirační problémy a komu se přihlásí o slovo nemoc?

Horoskop zdraví: Kdo bude mít respirační problémy a komu se přihlásí o slovo nemoc?
Zdroj: Freepik

Zdraví je v dnešní době více než potřebné, a když ho někomu přejeme, rozhodně se nejedná jen o zdvořilostní frázi, ale o upřímné přání. Jak na tom budete na podzim se svým zdravím? Ohrozí vás koronavirus? Vše najdete v následujícím horoskopu!

Jana Matušková
Jana Matušková 07. 10. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Špatně spíte a jíte? Může za to váš hektický životná rytmus. Zařaďte tedy zpátečku a zvolněte, mohlo by vás to stát zdraví. Stanovte si určité hranice a ty dodržujte.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Zapracujte na své fyzičce. Nesnažte se však držet krok se svými trénovanými kamarády, mohli byste si ublížit. Trénujte pomalu, ale jistě. Je však nejvyšší čas začít, léto klepe na dveře.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Přestaňte se vymlouvat na to, že nemáte čas hubnout. Vaše nadváha už je vážně nebezpečná. Vezměte rozum do hrsti a začněte správně jíst, sportovat a žít. Uleví se vám!

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Nějaký čas vás teď bude provázet nervozita. Nic v životě nemáte jisté a projevuje se to i na vašem zdravotním stavu. Nezdravá strava, málo spánku a stres. To není vůbec dobré, začněte to řešit.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Staré neduhy na sebe nenechají čekat a ozvou se právě teď. Měli by tedy naslouchat signálům svého těla a zdraví podpořit sportovními aktivitami.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Lenošte a nic nedělejte, máte na to nárok. Celý rok jste ve shonu a to vašemu tělu neprospívá, proto je ten pravý čas šlápnout na brzdu a zvolnit své životní tempo.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Hoďte se do klidu a připravte na velkou fyzickou a psychickou zátěž, která vás čeká. Pokud se pořádně neobrníte, nedáte to. Pak se zamyslete nad svým životem a zvažte, zda vám nestojí za to ubrat.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Ve vašem životě se něco důležitého děje a vás naprosto ničí stav, kdy s tím nemůžete nic udělat. Vaše tělo chřadne a i psychika dostává zabrat. Začněte brát vitamíny a dodejte tělu energii.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Začněte s otužováním, vaše tělo to ocení. Nejprve střídejte teplou a studenou vodu, a pak přitvrďte. Uvidíte, že si tento rituál zamilujete a nakopne vás do dalšího dne.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi prožívají neustálý stres v práci i v soukromém životě. Měli by vypnout, sbalit si kufr a vyrazit na dovolenou. S cestováním to zatím vypadá více než nadějně, tak se třeba dočkají i vysněného moře.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Opět si sáhnete na dno svých sil. Naštěstí máte tuhý kořínek a opět to dáte. Zamyslete se ale nad svým životem, jednou takové štěstí mít nemusíte. Tělo není stroj!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Cola, hranolky a hamburgery si teď budete muset na nějakou dobu odepřít. Máte totiž v těle příliš tuku a vaše hladina cholesterolu také není v normě. Je čas s tím něco dělat!

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články