Koronavirový horoskop: Jak zvládají epidemii jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Koronavirový horoskop: Jak zvládají epidemii jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Freepik

Koronavirus v našich životech už nějakou tu dobu je a nejspíš ještě bude. Jak jste si na něj zvykli? Máte stále strach nebo jste se se všemi těmi příkazy, zákazy a nařízeními naučili žít?

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani naštěstí mají silný imunitní systém, který se s většinou virů dokáže úspěšně vypořádat. Berani nepatří mezi lidi, kteří by podléhali panice, proto přistupují ke všem zprávám ohledně epidemie realisticky. Bohužel někteří Berani, zejména mladší ročníky, nemusí být úplně zodpovědní a mohou některá opatření porušit. Sedět doma a nechodit ven je totiž pro Berany peklo.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou velice zodpovědní, proto dodržují všechna opatření a doporučení. Být doma a vycházet ven minimálně pro ně nepředstavuje žádné neštěstí, protože Býci jsou domácí typy. Nevadí jim, když stráví pár dní sledováním oblíbených filmů  či poslechem hudby. Býci mohou být trochu úzkostní, pokud jde o jejich rodinu, kterou neustále nabádají k dodržování přísné hygieny.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou smutní, když musí sedět doma, protože se rádi setkávají s přáteli a lidmi všeobecně. Blíženci patří mezi společenská znamení, proto rádi chodí na nejrůznější kulturní akce, které jsou nyní bohužel zrušeny. Komunikaci s lidmi si proto vynahrazují telefonováním a chatováním. Blíženci jsou ale optimisté, kteří věří, že se všechno zlé rychle přežene.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raci mají strach, pokud slyší o nebezpečných nemocech. V případě epidemií se chovají zodpovědně a raději nevycházejí z domu, pokud to není bezpodmínečně nutné. Rak se ale více než o sebe bojí o svoje blízké, zejména o vlastní potomky. Svým dětem proto Raci zakáží všechno, co by je mohlo potencionálně ohrozit. Doma se Raci snaží vytvořit pohodu, aby blízké zákaz vycházení zas tolik nemrzel.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi patří mezi znamení s pevným zdravím, které jen tak nějaká nemoc neskolí. Pokud ale ve světě zuří nebezpečná nákaza, podlehne Lev strachu o vlastní osobu a všechna doporučení dodržuje. Lvi se snaží posilovat svojí imunitu, jak je to jen v takové chvíli možné. Lvi nešetří na vitamínových doplňcích, dezinfekčních gelech ani podobných věcech, chtějí vždycky to nejlepší.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou velice čistotné a v případě epidemie dovedou svojí čistotnost a pořádkumilovnost do naprosté dokonalosti. Panny se velice sledují a pokud by na sobě pozorovaly sebemenší příznaky nemoci, okamžitě by celou věc řešily. Bezpečnostní opatření dodržují snad ze všech znamení nejdůsledněji a nabádají k tomu i svoje blízké. Panny jsou zkrátka zodpovědné.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Epidemie silně narušují klid a pohodu, po které Váhy touží, proto mohou být během takovýchto událostí silně rozrušené. Váhy nesmí propadat panice a musí věřit, že všechno dobře dopadne, k čemuž jim nejlépe pomohou jejich blízcí, kteří budou Váhu podporovat. Některé Váhy se mohou pro změnu chovat nezodpovědně, protože si nechtějí přiznat, že se něco doopravdy děje.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štír prožívá všechno naplno, včetně strachu z nemocí. Štíři proto raději zalezou do svého doupátka, které si pro takové případy vybaví, jak se patří. Štíři si potřebují nějak vynahradit pobyt venku a veškerou zábavu, proto se rozhodně neošidí na jídle a dalších pochutinách. S okolním světem udržují kontakt pomocí sociálních sítí a telefonu.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci patří mezi lidi, kteří jsou schopni různá nařízení porušit, jelikož mají pocit, že omezují jejich svobodu. Střelci nesnáší, když musí být zavření doma, proto chtějí chodit alespoň na procházky do lesa, kde nikoho nepotkají. Střelci nemohou být bez svých přátel, se kterými se snaží udržet kontakt, ať se děje cokoli. Svou imunitu se Střelci snaží posilovat, jak je to jen možné.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou zodpovědní, proto sledují všechny události ohledně vývoje epidemie a dodržují všechna nařízení. Být doma v karanténě pro ně není nic tak hrozného, jelikož jsou to rodinné typy, kterým je stejně nejlépe v úzkém rodinném kruhu. Kozoroh dokáže v takovýchto chvílích psychicky podporovat celou rodinu, pro kterou se snaží vytvořit krásný domov, ať se děje cokoli.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nemají rádi omezení, proto je pro ně karanténa utrpením. Doma si snaží situaci zpříjemňovat, jak je to jen možné a negativním myšlenkám se nepodávají. Náladu se snaží zlepšovat sobě i svým blízkým, proto vymýšlejí nejrůznější činnosti, které se dají dělat doma. Vodnáři by v těchto dnech měli dbát na zvýšený příjem vitamínů a vyhnout by se měli alkoholu a všem návykovým látkám.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velice soucitné, proto je podobné situace trápí. Je jim líto, že je někdo nemocný a rádi by mu pomohly. Ryby se mohou při epidemiích zařadit mezi dobrovolníky, kteří zajišťují nejrůznější věci, nesmějí při tom ale zapomínat na ochranu vlastního zdraví, které je nesmírně důležité. Ryby mají tendence pomáhat ostatním a tak trochu zapomínat na sebe.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články