5 důvodů, proč ve svém životě potřebujete Býka, báječné znamení zvěrokruhu

5 důvodů, proč ve svém životě potřebujete Býka, báječné znamení zvěrokruhu
Zdroj: Unsplash

Všichni, kdo spatřili světlo světa mezi 21. dubnem a 21. květnem, se narodili ve znamení Býka. Toto zemské znamení ovládané planetou Venuší je druhým znamením zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 05. 05. 2021 16:00

Zde najdete pět důvodů, proč jsou Býci obzvláště skvělí a proč ve svém životě lidi narozené právě v tomto znamení potřebujete.

Býk je nekonečně věrný 

Pokud jste ve vztahu s Býkem, můžete si být jisti, že je vám věrný. Loajalita a bezpečnost jsou pro něj totiž velmi důležité. Jakmile se toto znamení zvěrokruhu odevzdá někomu, kdo mu nabídne stejnou loajalitu a spolehlivost, jakou dává ono samo, bude mít ve svém životě Býka navždy.

Býk miluje potěšení

Miluje dobré jídlo a vaření mnohem víc než cokoli jiného. Přísloví „láska prochází žaludkem“ sedí na Býka asi nejvíce ze všech znamení zvěrokruhu. Minimálně dvakrát týdně se s ním můžete těšit na romantické večeře při svíčkách s lahvinkou dobrého vína.

Býk je spolehlivý

Téměř žádné jiné znamení nemiluje pocit bezpečí právě tak jako Býk. Můžete se na něj spolehnout kdykoli a kdekoli. Navíc vždy dělá svou práci svědomitě a důkladně. Dokáže také neuvěřitelně dobře zacházet s penězi.

Ale pozor! Spolehlivost, kterou vám Býk dává, na oplátku také vyžaduje. Pokud necháte Býka někde čekat příliš dlouho nebo dokonce zcela zbytečně, mohlo by to znamenat konec vašeho partnerství nebo přátelství.

Býk je smyslný

Toto znamení zvěrokruhu žije a miluje všemi smysly. Věci zní skvěle, jídlo chutná lahodně nebo příjemně voní. To všechno dělá Býka šťastným. Když s ním jste, můžete se těšit na smyslné hodiny ve dvou, které si velmi užijete. Určitě přijdou na řadu masáže, dobrá hudba a něžný sex.

Býk je kreativní

S Býkem po boku máte zaručený nekonečný zdroj kreativity. Není divu, že lidé narození v tomto znamení často vykonávají kreativní profese. Naleznete je mezi hudebníky, umělci, zahradníky, kuchaři či kadeřníky.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články