Venuše v konjunkci s Marsem otevře hluboké rány vnitřního dítěte. Proč to pocítí zejména těhotné ženy?

Vesmír? I ten je na seznamu!
Zdroj: Presacalzado / Mashable.com

V úterý 13. července se Venuše potká v těsné konjunkci s Marsem. O den dříve bude s oběma planetami v konjunkci také tenký srpek Měsíce. Co to pro nás znamená a kdo by se měl mít nejvíce na pozoru?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 07. 2021 07:00

Termín konjunkce označuje maximální přiblížení dvou nebeských těles, které jsme schopni pozorovat ze Země. Úterní konstelace otevře hluboké rány, jež si každý z nás v sobě nese.

Těhotenství jako cesta k sobě samé

Pocítí ji především těhotné ženy, kterým jejich stav ukáže cestu zpět k sobě samým. Nový život, který uvnitř jejich těla roste, otevře rány, které jim zasadilo jejich dětství. V hlavě se jim mohou objevit myšlenky, zda vše, co se momentálně snaží dát svému dítěti, bylo přichystáno při příchodu na svět i pro ně.

Otevřít se také mohou rány brány početí, které určují karmické zatížení rodu. Rodová karma může na jedince působit až dvanáct generací zpět.

Očistný začátek

Je zde prostor pro nový začátek a očištění duše. Jedině tak získáme zpět vnitřní klid, který nám tak dlouho schází. Využít k tomu můžeme rituály, které se praktikují při novoluní a úplňku. Ostatně novoluní v Raku nastalo 10. července, tedy jen tři dny před touto konjunkcí.

Jeho účinky, které budou touto dobou ještě doznívat, tak můžete pro rituál využít. Těhotné ženy mohou také pocítit velký strach o materiální zajištění a nedostatek stability, kterou v této životní změně vidí. Připomeňte si, že v tomto období vás ovlivňuje postavení Vesmíru a neuvažujete racionálně. Vesmír jedná vždy ve vašem nejlepším zájmu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články