Konjunkce Venuše s Jupiterem přichází o filipojakubské noci: Mimořádná šance, jak si splnit ty nejtajnější sny

Konjunkce Venuše s Jupiterem přichází o filipojakubské noci: Mimořádná šance, jak si splnit ty nejtajnější sny
Zdroj: Unsplash

Naprosto výjimečná sobota 30. 4. 2022 v sobě spojuje velmi silné energie novoluní, konjunkce planet, zatmění Slunce, byť z našeho území neviditelné, a filipojakubské noci. Jak využít tento magický den k tomu, aby se vám konečně splnilo to, po čem tak dlouho toužíte?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 04. 2022 06:00

V sobotu nás čeká naprosto unikátní den. Nejenže ve 22.27 nastane novoluní v Býku, ale přichází také silná magie filipojakubské noci, částečné zatmění Slunce a konjunkce Venuše s Jupiterem. Ta přichází kolem čtvrté hodiny ranní hned 1. května, v závislosti na místě pozorování. Co přinese těm, kteří už nechtějí setrvávat v důvěrně známém?

Rituál očištění o filipojakubské noci

Filipojakubská noc je plná magie a síly, kterou můžete načerpat pro své další kroky. Konjunkce planet dává šanci na silnější průchod energie a větší pozornost Vesmíru vůči vysloveným přáním. Pokud jste o něco požádali, přijde to v daleko větší míře, než jste si vůbec dokázali představit.

Tradiční zapalování ohně o filipojakubské noci pojměte jako rituál, ve kterém shoří vše, co vás tížilo a nepřinášelo vám nic dobrého. Představte si, jak vše, co vás táhne dolů, ze sebe smýváte horkou vodou, která proniká do vaší kůže, a následně to házíte do ohně. Pomůže vám k tomu meditace, která bude mít nejsilnější účinek právě ve večerních hodinách.

Jak si o filipojakubské noci přičarovat lásku

Pomohou vám amulety. Během filipojakubské noci působí síla, která má největší moc z celého roku právě teď. Dobrým lidem pomáhá, zlé trestá. Svůj původ má už v keltských zvycích, kdy se sjížděly čarodějnice ze všech koutů světa. Stejně, jako se v těchto časech žehnalo půdě, můžete žehnat lásce, o kterou stojíte.

Amulet by měl být předmět darovaný od kohokoliv z upřímné lásky. Jeho nositele vede ke zkušenosti, zároveň mu propůjčuje ochranu a sílu. Večer použijte afirmace a vizualizaci k dosažení svých snů. Vše napište na papír, který potom spálíte nad novou bílou svící. Během pálení opakujte: "Přijímám vše dobré, jsem připravený na hojnost a lásku."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články