Velký horoskop lásky na květen 2022: Rakům pomůže partner k lepšímu zaměstnání, Štíři budu dělat dusno

Velký horoskop lásky na květen 2022: Rakům pomůže partner k lepšímu zaměstnání, Štíři budu dělat dusno
Zdroj: Shutterstock

Květen, měsíc lásky, je pomalu tady. Na co se mohou těšit, nebo čeho se obávat jednotlivá znamení zvěrokruhu na poli citů a vztahů? To se dozvíte v našem velkém horoskopu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 04. 2022 06:00

Do životů jednotlivých znamení vnese květen trochu chaos. Skoro to vypadá, že naše srdce se smířila s tím, co mají, a hlava ignoruje jasné náznaky nerovnováhy. Možná i pohodlnost zapříčiňuje, že zůstáváme v nezdravých vztazích, kterým chybí kvalita. Podívejte se, co čeká tento měsíc právě vás.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V lásce se vám bude opravdu dařit! Dokonce by na vaší vytoužené jarní dovolené mohla přijít žádost o ruku. Vše se poskládá do naprostého souladu. Můžete se těšit na opravdové štěstí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nenechte se od partnera vykolejit, vypadá to, že vás tak trochu zkouší. Zkuste to brát v květnu s nadhledem a nad malichernostmi se pouze zasmát. Uleví se vám oběma. Vážnějších konfliktů se obávat nemusíte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud vás tíží otěže minulých vztahů, kterých se zoufale držíte, právě v květnu by se mohlo mnohé vyřešit. Lidé kolem vás vám pomohou přijít na jiné myšlenky. Nakonec vše dobře dopadne.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dejte si pozor na hádky, které by vyústily v připomenutí starých křivd. Sami víte, že tím vůbec nic nevyřešíte a tudy cesta nevede. Květen je lásky čas, tak buďte vstřícní a udělejte kompromis. Pomůže vám, když na pár dnů někam vyrazíte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Máte s partnerem velké plány, ten by je ale mohl v květnu náhle změnit. Vypadá to, že se potřebuje primárně soustředit na kariéru, což vás rozčílí doběla. Zkuste si o tom v klidu promluvit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Máte šanci s partnerem vyrůst! Pokud jste dlouho uvažovali o změně zaměstnání či chcete podnikat, právě váš protějšek vám v tom bude velkou oporou. Možná dokonce něco vymyslíte společně.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zapomínáte, že vám partner byl celé ty roky oporou, a je z vás teď velký individualista. Během května by se to mohlo změnit, pravděpodobně vás na to dokonce někdo upozorní. Dejte ve svém životě prostor druhému.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud vztah nefunguje, tak od něj dejte ruce pryč. Je zbytečné trápit se nad něčím, co má tolik prasklin, že už by to ani slepené nedrželo. Jen musíte získat odvahu udělat krok, který pochopitelně nebude jednoduchý.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nehrajte si na dokonalé, je třeba si přiznat, že pomoc od druhých vám přijde vhod. Váš partner ocení, pokud budete jednat narovinu. Hrát si na hrdinu, a potom akorát nadávat, stejně nedává smysl.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nedělejte zbytečná dramata. Vše se dá vyřešit v klidu, pokud budete vnímat možnosti, které máte. V květnu byste mohli s partnerem uvažovat o výhodných investicích do budoucna. Věřte mu, ví, co dělá.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

To, co jste předvedli v posledních týdnech, není zrovna váš nejlepší výkon… Zkuste to v květnu napravit a více fungovat pro rodinu. Partner to s vámi nevzdává, to však neznamená, že si můžete dovolit cokoliv.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nevěřte v květnu těm, kteří vás budou přesvědčovat o své pravdě… Možná právě teď zjistíte, komu se vyplatí svěřovat tajemství, a komu nikoliv. Ta by totiž mohla výrazným způsobem ovlivnit váš vztah.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články