Sexsymbol Vojta Dyk slaví 34. narozeniny: Proč Táňa Vilhelmová dvakrát odmítla jeho žádost o ruku?

Ze začátku vztahu Vojtovi a Táně nikdo nevěřil, že jim to vydrží.
Zdroj: Instagram
Vojta Dyk je velký fešák.Vojta má rád módu a věnuje se jí.Ze začátku vztahu Vojtovi a Táně nikdo nevěřil, že jim to vydrží.Dyk má fanynky po celé republice.+ 3 fotky+ 4 fotky

Táňa a Vojta už tvoří pár nějaký ten pátek, ale vzali se teprve nedávno. Není to tím, že by zpěvák starší herečku nechtěl pojmout za manželku, dokonce už ji dvakrát o ruku požádal. Byla to ale Vilhelmová, která váhala a každou žádost o ruku odmítla. Až do letoška.

Petra Járková
Petra Járková 23. 07. 2019 08:00

Herec a zpěvák Vojta Dyk dnes slaví 34. narozeniny. Jistě dostane nějaký krásný dárek nejen od novopečené manželky Táni, se kterou má už šestiletého syna, ale o nějaké to překvapení se mu asi postarají i fanoušci.

Jak sám říká, ten nejkrásnější dar však dostal už na prvního máje, kdy se konečně oženil se svou partnerkou. Pohádková svatba i obřad proběhly v naprostém utajení.

Nyní manželé vypadají jako nejzamilovanější pár na světě, ale málokdo tuší, co bylo před svatbou. Tatiana poskytla rozhovor pro magazín Reportér, ve kterém zmínila opravdu pikantní informaci. Nechala se slyšet, že žádost o ruku Vojtovi dvakrát odmítla.

„Dvakrát mě o ruku požádal a já dvakrát řekla, že uvidíme. To byla ta nejhorší odpověď, snad ještě horší než ne,“ popisovala Tatiana. Vyšlo to tedy až napotřetí, když Tatiana cítila, že se to doopravdy má stát. Poté, co se jí Dyk znovu zeptal, odpověděla mu: „Víš, že hrozně ráda? Chci být tvoje žena.

A tak se pro Vojtu sen stal skutečností, jeho milovaná mu konečně řekla ano a on je konečně ve svých čerstvých čtyřiatřiceti letech ženatým pánem.

NA SEXY UMĚLCE SE PODÍVEJTE V GALERII:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články