Školák Sam a vdaná paní Juliet z Lásky nebeské. Dělí je od sebe jen pár let

Hvězdy filmu Láska nebeská a jejich věkový rozdíl: Řekli byste, že Keira Knightley je ve skutečnosti jen o pět let starší než Thomas Brodie-Sangster?
Zdroj: archiv
Kdo by nemiloval vánoční film Láska nebeská. Tato romantická komedie měla premiéru v roce 2003 a od těch dob je na konci prosince stálicí svátků.Rockový zpěvák Billy Mack (Bill Nighy) je úvodní postavou filmu. Pokouší se o návrat na rockové výsluní a přezpívává píseň Love Is All Around na vánoční Christmas is all around. Tato píseň se stala celosvětovým hitem a pravidelně je užívána i v reklamách.Dojemnou dějovou linkou je příběh Daniela (Liam Neeson), kterému zemřela žena a on se bojí o nevlastního syna Samuela (Thomas Brodie-Sangster).Pak ale Daniel naštěstí zjistí, že Samovi nic nehrozí, jen je zamilovaný do své spolužačky.+ 6 fotek+ 7 fotek

Romantická vánoční komedie Láska nebeská patří k vánočním stálicím. Mezi hlavní hvězdy snímku patří i americká herečka Keira Knightley, která byla ve filmu zapletená v milostném trojúhelníku. Málokdo však ví, že ji od mladého filmového chlapce Sama dělí jen pět let.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 22. 12. 2019 09:04

Thomase Brodieho-Sangstera (16. května 1990) a Keiru Knightley (26. března 1985) od sebe vážně dělí pouze pět let, byť by tomu v Lásce nebeské uvěřil jen málokdo. Vždyť role mladého chlapce a vdané paní od sebe byly tak daleko. Nyní už od premiéry filmu uběhlo dlouhých šestnáct let a rozdíl mezi těmito herci už dávno není tak markantní. Zatímco Thomas se objevil například ve Star Wars: Síla se probouzí, Keira zářila zejména v Pirátech z Karibiku.

Vážně jsem šokován

Když se film Láska nebeská poprvé objevil na plátnech kinosálů, bylo anglické herečce čerstvých 18 let a jejímu mladšímu hereckému kolegovi Thomasovi jen třináct. Řada fanoušků tomu však nechtěla uvěřit. "Snažím se překonat skutečnost, že malé dítě, které hrálo roli Sama, je ve skutečném životě jen o pět let mladší než Keira Knightley," netajil svůj údiv jeden z fanoušků.

Vdaná paní a puberťák

V dějové lince nepostradatelné filmové klasiky se prolíná několik dějů. Sam hraje v Lásce nebeské školáka, kterému umřela máma a on se s tím snaží vypořádat. Žije s nevlastním tátou Danielem (Liam Neeson) a zároveň se vydává vstříc svému prvnímu milostnému dobrodružství.

To Juliet už je ve filmu vdaná a zdá se, že vede spokojený rodinný život. Starosti jí však dělá manželův nejlepší kamarád, který - jak poté sama zjistí - je do ní bezhlavě zamilovaný. Řekli byste, že vdanou Juliet a sotva puberťáka Sama dělí od sebe jen pár let? Ani náhodu.

NA NEJSILNĚJŠÍ SCÉNY Z FILMU LÁSKA NEBESKÁ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články