Poznáš, až to přijde? Reese Witherspoon kvůli roli navštěvovala kurzy softbalu, film byl velmi ztrátový

Poznáš, až to přijde? je romantická komedie z roku 2010 od režiséra Jamese L. Brookse. Film měl v Americe premiéru 13. prosince 2010.
Zdroj: TV Nova
Poznáš, až to přijde? je romantická komedie z roku 2010 od režiséra Jamese L. Brookse. Film měl v Americe premiéru 13. prosince 2010.Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softbalového týmu.Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje.Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh.+ 6 fotek+ 7 fotek

Lisa je žena, která svůj život postavila na svých sportovních výkonech a sportu se věnuje už od útlého dětství. Když je vyloučena ze svého týmu, přijde o vše, co měla. Bezradně se snaží vést normální a všední život. To ji přivodí celou řadu více či méně vtipných situací, díky kterým bylo i natáčení příjemné a plné humoru. Jaké zajímavosti jste o této komedii nevěděli?

Petra Járková
Petra Járková 25. 09. 2019 16:00

Hodně špatný den

Ztráta práce Lisy vede k jejímu seznámení s Mattym, profesionálním baseballovým nadhazovačem, sebestředným sukničkářem a narcisem. George Madison je obchodník, jehož komplikovaný vztah s otcem Charlesem se ještě více zkomplikuje poté, co je George obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Ačkoliv mu hrozí vězení, zdá se, že jeho poctivost, integrita a neutuchající optimismus mohou být jedinou možností, jak si George může zachovat zdravý rozum. Ještě předtím, než se poznala s Mattym, se Lisa zúčastnila jednoho rande s Georgem v den, který byl patrně nejhorším dnem v jejich životech: ona byla právě vyhozena z týmu a on dostal obsílku k soudu. Když se zdá, že se jim životy rozpadají pod rukama, poznají oba, jaké to je, když vás potká něco neuvěřitelného.

Poslední role Jacka Nicholsona

"Jack bez jakýchkoli fanfár odešel do penze. A za tímto rozhodnutím je možné vidět jednoduchý důvod - přestala mu fungovat paměť. V šestasedmdesáti má problémy s pamětí a nedokáže se naučit scénář. Jeho paměť dávno není tou, čím bývala. Jack se ale nehodlá vzdát života mezi slavnými. Bude se stále ukazovat na veřejnosti,“ uvedl hercův kamarád pro Radar Online.

Softbalové tréninky

Reese Witherspoon kvůli roli absolvovala několikaměsíční přípravu, během které se učila hrát softbal.

Ztrátový film

Film měl obrovské ztráty a ze 120 milionů amerických dolarů, vložených do výroby, se vrátilo jen 40 %.

Společné projekty

Po Overnight Delivery (1998) a Monsters vs. Aliens (2009) je to pro Reese Witherspoon a Paula Rudda již třetí společný projekt. Oba si také zahráli v seriálu Přátelé (1994-2004), každý ale účinkoval v jiné epizodě.

Odmítnutí role

Pro roli Charlese se chvíli uvažovalo i o Billu Murrayovi, který ale nakonec odmítl.

NA FOTOGRAFIE Z FILMU POZNÁŠ, AŽ TO PŘIJDE? SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

TIP REDAKCE: Na komedii Poznáš, až to přijde? se můžete podívat dnes večer od 20 hodin na NOVA Cinema.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články