3 znamení zvěrokruhu, která jsou v práci nejspolehlivější

3 znamení zvěrokruhu, která jsou v práci nejspolehlivější
Zdroj: Freepik

Hledání vhodného zaměstnance může být ošemetnou záležitostí! Zaměstnavatel nikdy dopředu nepozná, jestli jde o opravdu spolehlivého člověka. Víte, která znamení zvěrokruhu k tomu mají nejblíže?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 07. 2021 07:00

Pojďme se podívat na znamení zvěrokruhu, která vám na pracovišti budou spolehlivými kolegy a v plnění úkolů jsou zkrátka jednička. Jste i vy mezi nimi?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

I přes svou rozlítanost jsou Vodnáři skvělými kolegy. Potrpí si na splněné termíny a nedodělaná práce jim způsobuje vnitřní neklid. Proto se vždy můžete spolehnout na to, že splní, co vám slíbili. Na jedno si však dejte pozor. Bývají extrémně neorganizovaní a tak se jim snadno stane, že úkol plní způsobem, který vám osobně bude přidělávat vrásky na čele. Ale nebojte se! Oni to nakonec všechno hravě zvládnou.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V práci často hledají vyšší smysl a uspokojení své touhy po rozvoji. Hodně také dají na lidi, pokud se potkají s někým, s kým si nesednou, okamžitě odchází. Když ale najdou vše, co je pro ně důležité, jsou schopni aspirovat na titul zaměstnance roku. Váhy kolegům vždy ochotně pomohou a lidé je mají rádi. Spolehnout se na ně tak můžete s jistotou, nikdy vám neřeknou ne.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pracanti tělem i duší, takoví jsou Střelci. Pro svou práci dýchají a obětují jí vše. Na rozdíl od Vodnářů mají na vše pravidla a postupy, práci si neberou domů. Svou pracovní dobu mají perfektně rozplánovanou a vždy stihnou, co potřebují. Pokud se na ně spolehnete, neprohloupíte. Může se vám však stát, že ve své autoritativnosti Střelec překročí hranice a bude s vámi jednat jako s podřízeným. V takovém případě se nebojte říct narovinu, ať si dá zase pohov. Oni to tak někdy zkrátka mají.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články