Horoskop pro zahrádkáře: Tři znamení zvěrokruhu, která se furt hrabou v záhoně

Horoskop pro zahrádkáře: Tři znamení zvěrokruhu, která se furt hrabou v záhoně
Zdroj: Unsplash

Češi jsou sice národem chatařů, ale nepohrdnou ani zahrádkami. Víte, která znamení zvěrokruhu tráví zahradničením veškerý svůj volný čas?

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 08. 2023 05:55

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou nesmírně vnímaví k potřebám rostlin. Vědí, co a kdy potřebují, jaké si spolu rozumí. Jejich zahrádka vypadá působivě, trochu však připomíná laboratoř. Všechno má přesně vymezené místo a dostává ukázkovou péči. Je to takové neosobní.

Zrozenci ve znamení Raka holdují bylinkám a na zahradě vždy musí mít mátu, bazalku, kopr, tymián nebo mateřídoušku. Mají je však jenom na okrasu. Někdy si k nim přivoní, ale to je všechno...

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé narození ve znamení Panny jsou praktičtí, takže zahrada pro ně představuje místo, kde se "rodí" jídlo. Žádné okrasné rostliny, ale rajčata, papriky, brambory, okurky, cibule...

Také Panny pěstují bylinky, ale všechny je spotřebují. Díky tomu je jejich kuchyně domácí každým coulem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh si na zahradě vytváří svůj malý zelený ráj. Část nechává tak, aby si s ní poradila příroda a útočiště tam našly různé druhy hmyzu. Díky tomu to na takové zahradě žije a není potřeba dělat si starosti třeba s opylováním. Zbytek pravidelně kosí, stříhá a s pýchou sleduje, jak mu to tam všechno hezky roste.

Pro Kozoroha je také důležitá úroda, aby se mohl pochlubit něčím z vlastní zahrádky. Proto pěstuje třeba jahody, maliny nebo borůvky.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články