Horoskop na pátek třináctého 2023: Tři znamení zvěrokruhu paradoxně čeká velké štěstí

Horoskop na pátek třináctého 2023: Tři znamení zvěrokruhu paradoxně čeká velké štěstí
Zdroj: Freepik

O pátku třináctého se říká, že je to den plný smůly. Pohledem horoskopu ale existují tři znamení zvěrokruhu, která právě v tento den prožijí velké štěstí.

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 01. 2023 10:26

Pátek třináctého je v mnoha zemích považován za nešťastný den. Existuje více teorií, proč zrovna pátek třináctého. Jedna říká, že Ježíš Kristus byl ukřižován na Velký pátek a při poslední večeři u stolu sedělo třináct lidí – ten třináctý byl zrádce Jidáš.

Židé zase považovali třináctku za ďáblovo číslo, protože třináctým písmenem v hebrejské abecedě je písmeno M. A na M začíná slovo Mavet, tedy smrt. Nejčastěji se ale říká, že celou mytologii o nešťastném pátku vyvolaly události ze 13. října 1307, kdy Francouzi obvinili templáře z kacířství a začali je popravovat.

Buď jak buď, mezi lidmi je trvale zakotveno to, že pátek třináctého je prostě smolný den. Horoskop pro dnešní den však zmiňuje tři znamení zvěrokruhu, na která trochu paradoxně čeká velké štěstí. Která to jsou?

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci dnes uberou v práci a začnou se soustředit na svůj osobní život. A bude to znát! Partner bude nadšen a na vztahu se to hned odrazí. Budete jako dvě hrdličky, prožijete opravdu šťastný večer, jen si to nesmíte pokazit pro vás tak typickou netrpělivostí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vašemu kouzlu a šarmu dnes podlehne každý, stanete se středem pozornosti všech kolem vás. Váš smysl pro humor budou milovat davy, navíc spolehlivě rozesmějete vaši drahou polovičku, pokud jí bude ouvej. A pokud jste single, tento den se to může změnit. Mějte oči otevřené!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pátek třináctého je pro Kozorohy ideálním dnem pro seznámení s člověkem, který jim může změnit život. Ti nezadaní potkají člověka, který jim zvedne sebevědomí a bezhlavě se zamilují. I když se z tohoto vztahu nevyklube láska na celý život, budete za tuto zkušenost navždy vděčni.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články