Horoskop a bouřky: 3 znamení, která milují, když venku řádí živly

Horoskop a bouřky: 3 znamení, která milují, když venku řádí živly
Zdroj: Freepik

Bouřky nám sice někdy znepříjemňují život, ale přesto existují lidé, kteří je doslova milují. Tato tři znamení zvěrokruhu si užívají, když je nebe zatažené a na zem dopadají nekonečné zástupy kapek deště.

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 07. 2023 05:48

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Možná by to do nich málokdo řekl, ale ve skrytu duše mají Váhy rády dramatické okamžiky. Bouřky jsou pro ně fascinující přírodní divadlo. Síla blesků, dunění hromů a prudký vítr, to všechno dohromady vytváří výjimečnou atmosféru plnou emocí.

Když se blíží bouřka, zrozenci ve znamení Vah se těší na ten okamžik, kdy si mohou připomenout svou vlastní vnitřní sílu. Ale také jim to pomáhá nalézt klid a rovnováhu v harmonii přírody, protože bouřka je její neodmyslitelnou součástí.

Štír (24. 10 – 22. 11.)

Zrozence ve znamení Štíra bouřky přirozeně přitahují. Jsou vášniví a intenzivní, proto si užívají, když se něco podobného odehrává za jejich okny. Štíři se těší na intenzivní vůni vzduchu a zvuky hromů, které je naplňují pocitem energie a vzrušením.

Bouřka pro ně znamená čas, kdy se mohou odpojit od všedních starostí a přivítat tajemno a sílu přírody. Ta jim dodává energii pro jejich vášnivý a intenzivní život.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha vidí v bouřce příležitost k proměně a růstu. Jsou vytrvalí a odolní, a tak se nebojí čelit bouři a překonávat překážky, které jim život přináší. Bouřka pro ně znamená také test schopnosti přizpůsobit se změnám.

Kozorozi jsou připravení využít energii, která se uvolňuje v bouři, a proměnit ji na svou vlastní sílu a odhodlání k dosažení svých cílů. Bouřka je pro ně v jistém smyslu symbolem odvahy a možnosti vykročit vstříc novým výzvám.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články