Milada (46): Kolega neunesl moje povýšení. Ze msty mi svedl sedmnáctiletou dceru

Milada (46): Kolega neunesl moje povýšení. Ze msty mi svedl sedmnáctiletou dceru
Zdroj: Pexels

Miladin kolega Radim udělal něco, co se neodpouští. Když získala místo, na které měl zálusk, svedl jí dceru. Ta propadla lásce, kterou Radim jen předstíral. Milada dala výpověď, ale aby vyrovnala skóre, řekla o tom Radimově ženě.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 09. 2022 07:00

Moje sedmnáctiletá dcera Denisa se mi nedávno svěřila, že už není panna. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby k tomu nedošlo s mým kolegou z práce. S Radimem (35) jsme se nikdy moc nemuseli a to, že se vyspal s mou dcerou, považuji za jistý druh pomsty. Dostala jsem totiž místo, které chtěl on.

S jedním kolegou jsem vždycky bojovala

V mém životě bylo vždycky všechno tak nějak komplikované. Manžel nás opustil, když bylo dceři deset let. Jeho odchodem velmi trpěla. Já se tehdy kousla a slíbila si, že udělám všechno pro to, aby byla moje holčička šťastná. Lehké to zrovna nebylo. Bojovala jsem s penězi, v práci to také za moc nestálo. A já na všechno byla sama.

Brala jsem přesčasy a dělala práci, které se ostatní štítili. Můj kolega Radim si užíval mé neštěstí. Házel mi klacky pod nohy, jen aby mě viděl na dně. Nikdy jsem nepochopila, proč mi to dělá. Nějaký konkrétní spor jsme spolu neměli. Myslím, že mu vadilo, že jsem na našem oddělení jediná žena.

Nebylo tajemstvím, že se mě roky snažil z firmy vyštípat. Mohu být vděčná za to, že můj šéf je rozumný chlap, který uměl ocenit mou práci. Sice to trvalo roky, ale nakonec jsem dostala místo, které mi situaci značně zlepšilo. Dostala jsem přidáno a pracovní doba se mi zkrátila, takže jsem měla víc času na dceru.

Dcera se vyspala s mým kolegou

Denisa mi rostla před očima. Ani jsem se nenadála a byla v prváku na střední škole. Už v té době se začala vídat s Radimem. Já jsem o tom samozřejmě neměla ani tušení. Když nebyla doma, tvrdila, že je u své kamarádky. Vždycky jsme si věřily, a tak nebyl důvod ji z něčeho podezřívat. Radim se na mě v práci podivně uculoval a já netušila proč.

Když dcera oslavila šestnácté narozeniny, vylezlo z ní, že je až po uši zamilovaná. Jméno dotyčného hocha mi však neprozradila. Prý ještě není čas. Ten čas přišel o rok později. Jednou jsem ji doma našla, jak pláče ve svém pokoji. Hned jsem zjišťovala, co se stalo. Bála se mi říct, kdo za jejím pláčem stojí.

„Mami, ty mě zabiješ, ale už ti to musím říct," začala. Já jsem se s někým vyspala," řekla a mě polilo horko. Kdo to je?" zajímalo mě jako první. To je právě ono... Je to Radim," špitla a propukla v pláč. Radim? Jako můj kolega Radim? To si snad děláš srandu?" začala jsem vyvádět. Ten hajzl," ulevila jsem si a brala do ruky telefon.

Musely jsme mu to vrátit

Dcera mě však zastavila a povyprávěla mi to celé od začátku. Začali se scházet asi před rokem. Věšel jí bulíky na nos. Jak je krásná a dospělá. A co všechno spolu dokážou. Kupoval jí malé dárečky, pomáhal se školou. Tak moc mi chyběl táta. A v něm jsem ho vidělaJenže pak se to zvrtlo a já se do něj zamilovala," přiznala se.

„Není to jen jeho vina, že jsme se spolu vyspali. Já to chtěla. Jenže teď mě nechal...“ rozbrečela se. A já hned pochopila, odkud vítr vane. Radim se mi prostě musel za každou cenu pomstít. A tak si vybral to nejcennější, co v životě mám. Mé dítě! Vyhrál. Dala jsem výpověď, protože už toho člověka nemohu ani cítit. Jako odplatu jsme to řekly jeho ženě. Podle zvěstí ho čeká rozvod. Jak se to říká? Oko za oko, zub za zub.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články