Valérie (27): Nevěru jsem nemohla nechat bez odezvy. Chuť pomstít se byla silnější než já

Valérie (27): Nevěru jsem nemohla nechat bez odezvy. Chuť pomstít se byla silnější než já
Zdroj: Freepik

Valérie se chtěla pomstít za nevěru. Vybrala si k tomu nejlepšího kamaráda svého přítele. I když se to jevilo jako skvělý plán, dopadlo to jinak. Výsledkem je jedno zlomené srdce a zničené dlouholeté přátelství. Teď si Valérie nemyslí, že udělala dobře.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 05. 2022 13:00

Myslela jsem si, že by mě můj Milan (25) nikdy nepovedl. Naši lásku jsem brala jako osudovou. Když se ukázalo, že spal s jinou, vzbudila se ve mně ohromná touha po pomstě. Vybrala jsem si k tomu jeho nejlepšího přítele. Nad následky jsem nepřemýšlela. Teď svého činu lituji.

Chtěla jsem se pomstít za nevěru

Když máte svoji budoucnost namalovanou v růžových barvách, a ono to nevyjde, jste zákonitě naštvaní. Zjistila jsem, že můj přítel spal s jinou ženou. Nutně jsem se potřebovala pomstít. S Milanem jsme měli před svatbou. V mé vizi růžové budoucnosti byl malý domeček, kolem kterého běhají děti.

Nic z toho se ale nestane. Milan mě podvedl. A přes to prostě nejede vlak. Takový otřepaný románek se sekretářkou? Pche, to jen tak nenechám, honilo se mi v hlavě, když to celé prasklo. Společně s kamarádkou Zdeňkou jsme spřádaly plány, jak se mu pomstím. Zdeňka pak řekla něco, na čem se dal můj plán postavit.

„Najdi něco, na čem mu hodně záleží a pošpiň to," pronesla. A mě se v hlavě rýsoval jasný plán. Už vím, co udělám!" vyjekla jsem. Já svedu Radka," promnula jsem si ruce. Jeho nejlepšího kamaráda?" ujišťovala se Zdeňka. Přesně tak. To Milana sejme," radovala jsem se. Nešlo o těžký úkol. Věděla jsem, že má pro mě Radek slabost.

K pomstě jsem si vybrala jeho nejlepšího kamaráda

Na nic jsem nečekala a zkontaktovala jsem ho. Párkrát jsme se sešli nad skleničkou vína. Celá situace se vyvíjela víc než dobře. Dostala jsem ho přesně tam, kde jsem ho potřebovala mít. Pozvala jsem ho k sobě a bez okolků jsem ho svedla. Během celého aktu jsem myslela jen na Milanův výraz, až to zjistí.

Radek mi poděkoval za krásný večer. Už druhý den mi volal, kam zajdeme. Oslovoval mě lásko a miláčku, což mě jemně znepokojilo. Snad si nemyslí, že z toho něco bude?" vyprávěla jsem o tom Zdeňce. No, holka, možná to nebyl zase tak skvělý plán," pronesla. Radek byl neodbytný až otravný.

Pak jsem jednoho dne spatřila před prací Milana. Ty ses asi úplně pomátla, co?" spustil. Proč sis musela vybrat zrovna Radka? Znám ho od plenek. Všechno jsi zničila," začal vyvádět. Takže ty jsi mohl podvádět, a já ne? V čem je to jiné?" stála jsem si za svým. V čem? Že si svou pomstou zničila jedno letité přátelství?" ohradil se Milan.

Pomsta nevyšla podle plánu

„Navíc, ty káčo, Radek tě má vážně rád. Vždycky to tak bylo. A ty jsi ho jen sprostě využila. Proč?" dodal. A já už si nepřipadala tak vítězně. Později jsem se sešla s Radkem, který mi vyznal lásku. To bylo opět něco, co jsem nečekala. Musela jsem ho odmítnout, protože k němu nic necítím. Skutečně jsem ho jen využila.

Chtěla jsem ublížit Milanovi, což vyšlo tak z poloviny. Mnohem víc jsem ranila Radka, který má teď zlomené srdce. A ještě přišel o věrného přítele. To jsem tomu dala. Pozdě brečet nad rozlitým mlékem. I já si z toho vzala ponaučení. Když mi někdo ublíží, není potřeba mu to nutně oplatit.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články