Monika (27): Nachytala jsem šéfa při hrátkách s uklízečkou. Využila jsem toho ve svůj prospěch

Monika (27): Nachytala jsem šéfa při hrátkách s uklízečkou. Využila jsem toho ve svůj prospěch
Zdroj: Pixabay

Monika svoji práci miluje, ale leze jí krkem šéf. Kamil je nafoukaný chlap, který se rád vozí po lidech. Obzvlášť po Monice. Dává jí nesmyslné úkoly a ona tráví v práci i 12 hodin denně. Jednou ale udělal šéf osudovou chybu, která situaci změnila.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 11. 2021 12:00

I když svoji práci miluji, někdo mi radost z ní kazí. Je to můj šéf Kamil (40). Jde o nafoukaného týpka, co si myslí, že může po lidech šlapat. Je celkem jedno, jestli odvádíte dobrou práci. On musí mít prostě vždycky navrch. My dva se nikdy neměli v lásce. Rád mě šikanoval, ale to se po nedávné události změnilo.

Šéf mi dělal ze života peklo

Pracuji na marketingovém oddělení v jedné firmě. Na to místo jsem se docela nadřela a nehodlala jsem ho jen tak pustit. Kamil, můj šéf, mě ale od začátku nemusel. Takhle, on nemá rád nikoho. Vyhlédl si ale pár jednotlivců, kterým chce vyloženě škodit. Asi z toho má radost nebo nevím, proč to dělá.

Velmi si potrpí na dobrou pověst a prestiž. Za manželku má například modelku, které neustále podstrojuje. Pravidelně kvůli ní navštěvuje posilovnu, chodí na kosmetiku a manikúru. My si z něj s holkama děláme srandu. Je to takový typický ,,šampónek“. Co se týče nás dvou, poslední tři měsíce to mezi námi vyloženě vřelo.

Odevzdala jsem materiál, který on jako jediný označil za špatný. Naopak vedení se můj nápad líbil, a to ho žralo. Jeho naschvály začaly nabírat na obrátkách. Zadával mi nesmyslné úkoly, které ani nepatřily do mé náplně práce. Jen abych mu ukázala, že se ho nebojím, jsem zadaní plnila. Bylo mi jasné, že ho to štve. Proto šel ještě dál a já najednou v práci trávila i 12 hodin denně.

Nachytala jsem ho při intimní chvilce s uklízečkou

Jako jedna z mála jsem neměla povolený home office. Nemohla jsem ani nic říct, protože přesně na to čekal. Já se kvůli tomu často hádala se svým přítelem Richardem, který na mě věčně věků jen čekal. Sama jsem nevěděla, kam až to nechám zajít. Nakonec mě vysvobodila chyba mého šéfa. Zjevně nepočítal s tím, že ve čtvrtek v devět večer je ještě někdo v kanclu.

Richard šel do hospody, tak jsem toho využila a dodělávala resty. Když jsem si šla do kuchyňky udělat asi dvacátou kávu, všimla jsem si, že se u Kamila v kanceláři svítí. Chtěla jsem za ním jít a ujistit se, že už ode mě nic nepotřebuje. Dveře byly pootevřené, tak jsem do nich nahlédla. To, co jsem viděla, mě málem posadilo na zem.

Kamil měl na sobě latexový obleček a pásku přes oči, klečel na zemi a štěkal. Nad tím stála s bičíkem v ruce naše uklízečka Veronika. ,,Zlej pes! Štěkni,“ vyzvala ho. ,,Jo, udělej haf,“ pronesla jsem a začala se smát. Kamil si strhnul pásku z očí a začal koktat. ,,Moniko? Co tady děláš? To jsi neměla vidět,“ maskoval svůj obleček.

Využila jsem toho, co jsem viděla

,,A já si zase myslím, že jsem to měla vidět. Tak se nenechte rušit,“ řekla jsem s úsměvem na tváři. Nakonec jsem se sbalila a šla domů. Kamil si mě hned druhý den zavolal k sobě. ,,Udělám, co budeš chtít. Jen to prosím tě nikomu neříkej. Nikdo se to nesmí dozvědět. Hlavně ne moje manželka,“ žadonil.

,,Uvidíme. Nevím, jestli je fér, že moji kolegové nevědí, že náš šéf je vlastně pes,“ začala jsem se smát. Kamil zuřil, ale ani nepípnul. No a najednou můžu pracovat z domova a nedělám žádné přesčasy. Nemám v plánu to nikomu říct, ale ještě chvíli bych chtěla Kamila potrápit.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články