Jasmína (33): Budoucí tchán mi do očí řekl, co si o mně myslí. Hodně mě to zabolelo

Jasmína (33): Budoucí tchán mi do očí řekl, co si o mně myslí. Hodně mě to zabolelo
Zdroj: Freepik

Jasmína si po několika vztahových neúspěších našla muže, se kterým by ráda strávila zbytek života. Má to ale jeden háček, její budoucí tchán ji nemůže vystát. Do očí jí řekl, co si o ní myslí, a nebylo to nic hezkého.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 26. 10. 2021 16:00

Nikdy jsem to neměla jednoduché. Už když mně a mým sourozencům zemřeli rodiče, bylo mi jasné, že můj život nebude růžový. Bylo opravdu náročné vplout po takové tragédii do dospěláckého života, ale nakonec se mi to nějak povedlo.

Lukáš mě vytáhl z nejhoršího

Velký dík za to, jaká teď jsem, patří především mému současnému partnerovi a budoucímu manželovi Lukášovi (35). Před pěti lety mě doslova vytáhl z nejhoršího. Se smrtí rodičů jsem se špatně vyrovnávala a od svých sedmnácti let, kdy mi umřeli, jsem dělala jen samé blbosti. Chodila jsem s muži, se kterým jsem nic mít neměla, a celkově jsem život brala dost lehkovážně.

Lukáš mě ale v pravou chvíli zachránil. Ukázal mi směr a důvod, proč stále žít. Budu mu za to vždycky vděčná a když mě před dvěma měsíci požádal o ruku, nemohla jsem mu odpovědět nic jiného než ano.

Chtěli jsme jeho rodičům oznámit zasnoubení

Byla jsem tak šťastná, že mě ani ve snu nenapadlo, že moji radost nemusí někdo sdílet. Hořkého procitnutí do reality se mi dostalo od osoby, od které jsem to vůbec nečekala. Se svým budoucím tchánem jsem nikdy zle nevycházela. Moc často jsem Lukášovy rodiče nevídala. Ani Lukáš se s nimi moc nestýkal a většinou, když za nimi jel, vyrážel sám.

Proto mě to, co mi můj budoucí tchán řekl, když se dozvěděl o naší svatbě, velmi rozladilo. Nejhorší na tom byl fakt, jak mi to bez okolků vmetl do tváře. Lukášovy rodiče jsme před dvěma týdny pozvali na večeři. Chtěli jsme jim říct o našem zasnoubení. Večeře probíhala suprově. Jídlo, které jsem uvařila, jim moc chutnalo a když jsme jim oznámili naši novinku, vypadalo to, že jsou jí opravdu nadšení.

Tchán mi řekl něco otřesného

Proto jsem ani v nejmenším nečekala to, co mělo přijít. Když jsem sklízela ze stolu, Lukášův táta se nabídl, že mi pomůže. Neodmítla jsem ho a on mi pomohl nanosit špinavé nádobí do kuchyně. Tam se zastavil a řekl: „Chtěl bych ti říct jednu věc, než odejdeš. Nejsem z tebe dvakrát nadšený a už vůbec se mi nelíbí představa, že si bereš mého jediného syna. Nevěřím ti a nepřijde mi, že bys pro něj byla ta pravá.“

Byl to pro mě šok. Nikdy se netvářil tak, že bych mu nějak vadila, vždy se ke mně choval mile. Nechápu, co mu teď najednou vadí. Přemýšlím, jestli se s celou záležitostí nesvěřit Lukášovi, zajímal by mě jeho názor.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články