3 znamení zvěrokruhu, která jsou schopná skvěle zabezpečit rodinu

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou schopná skvěle zabezpečit rodinu
Zdroj: Freepik

Materiální zabezpečení rodiny je důležitá věc, nikdo nechce žít v nejistotě z budoucnosti. Podle horoskopu existují tři znamení zvěrokruhu, která v zajištění svých nejbližších obzvláště vynikají. Zajímá vás, která to jsou?

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 02. 2023 05:39

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je ve finančním ohledu velmi zodpovědný. Umí sebe i rodinu materiálně zabezpečit a s penězi nakládá rozumně. Dokáže si dobře plánovat výdaje, takže ho nic nepřekvapí. Býk má ale také velkou zálibu v luxusu a rád si užívá, proto si rád ušetří na značkové oblečení nebo na drahou dovolenou.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak se snaží sebe i rodinu zabezpečit a myslí na zadní vrátka. Rak je schopný vytvořit si finanční rezervu na horší časy, se kterou nakládá velice opatrně. Rak ale miluje svoje děti, proto jim rád dopřeje nějakou tu dražší věc. Sám nejčastěji investuje do bydlení.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je dříč, který chce stále vyšší příjem. S penězi zachází opatrně a chce si něco uspořit na stáří a na horší časy. Při nákupech bývá praktický a kupuje věci, které doopravdy upotřebí. Nejčastěji investuje do bydlení nebo do dobrého auta.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články