3 znamení zvěrokruhu, která jsou vztahově stabilní a nehledají bokovky

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou vztahově stabilní a nehledají bokovky
Zdroj: Unsplash

Stabilita, základ každého pevného vztahu. Věděli jste, že podle astrologie existují tato tři znamení zvěrokruhu, o které se v partnerství můžete opřít a netřeba se příliš obávat nevěry?

Jana Matušková
Jana Matušková 17. 04. 2023 05:43

Podle horoskopu nevěry existují tři znamení zvěrokruhu, která nevěru neuznávají, o vztah bojují a udělají vše pro to, aby ho udržely takřka až navěky. Patříte mezi ně?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Lidé narození v tomto zemském znamení zvěrokruhu jsou velmi stabilní a dokáží být k partnerovi loajální. Neradi cokoliv mění, pokud to tedy není bezpodmínečně nutné. Do vztahu investují mnoho energie a zpravidla se ho snaží zachránit, i když v něm jsou vážné problémy. Nevěře se snaží vyvarovat, co jim síly stačí!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro zrozence ve vodním znamení Raka je rodina a spokojené vztahy na prvním místě. Raci věří v osudovou lásku, která bude trvat navěky a nevěra je pro ně sprosté slovo. Tito lidé dokáží překousnout mnohé a mohou setrvávat i v nefungujícím vztahu, který se snaží do poslední chvíle zachránit.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé v zemském znamení Kozoroha nejsou přelétaví ani impulzívní. Vědí, že žádný vztah není bez chybičky a dokáží na něm pracovat. Důležitá je pro ně vzájemná důvěra a nevěru berou jako její hrubé porušení. Kozorozi se rozcházejí neradi, dělají to, jen když už není jiná možnost.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články