Valérie (38): Máme spokojené manželství. Přesto mám milence a manžel milenku

Valérie (38): Máme spokojené manželství. Přesto mám milence a manžel milenku
Zdroj: Pixabay.om

V manželském životě často upadáme do stereotypu. Jak skoncovat s rutinou v posteli? Čtenářka Valérie a její manžel to vyřešili po svém. Valérie si našla milence a její manžel milenku. Oba jsou spokojení. O mimomanželském vztahu se rozpovídala ve svém příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 30. 04. 2020 10:00

S Jardou (44) jsme manželé šestnáct let. Brali jsme se po kratší známosti, za to z velké vášně a zamilovanosti. Dva roky po svatbě se nám narodila dcera Kamila (14), o rok později syn Radek (13). Jarda je úžasný a pozorný táta. Výchovu tolik neřešíme a necháváme dětem prostor.

Stereotyp pokořen!

Dalo by se říct, že jsme jedna velká spokojená rodinka, ale… Já i Jarda máme mimomanželský poměr. A to i přesto, že jsme v manželství spokojení. Někomu se to může zdát postavené na hlavu, ale v intimní oblasti nastal, jak už to bývá, stereotyp, a tak jsme si řekli, proč si to nezpestřit. S Jardou jsme to cítili stejně.

Velmi rychle jsem se nechala unést a našla si milence. Touha po něčem novém byla velká. A vzrušení, které jsem zažívala, bylo nepředvídatelné a báječné. Jarda se nenechal zahanbit a našel si milenku, se kterou se vídá jednou týdně a vždycky se vrací ještě lepší, než je. Sex spolu máme stále, ale nějakou energii si schováváme i pro naše partnery mimo ložnici.

Erotika mimo domov

Děti nic netuší. A tak to taky zůstane. Nechceme jim plést hlavy. Rozvod totiž neplánujeme a s manželem si skvěle rozumíme. Vlastně si rozumíme snad ještě víc. I když na postelové hrátky máme každý někoho jiného. Se svými partnery navíc trávíme čas jen v posteli. Nechodíme do kaváren, do kina a nejezdím s milencem na dovolenou. To jsou pravidla, které oba dodržujeme a respektujeme.

Neznamená to, že jsme se přestali mít rádi, jen jsme si dali vzájemný prostor pro vzrušení, a to nás drží pospolu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Co si o tomto manželství myslíte?  Je to v pořádku? Nebo máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články